Još uvek veruje u bajke: Nataša Bekvalac otkrila kako izgleda Katjin mali raj (foto)

Autor:

24.07.2018 18:17

Foto:

Foto:



Da li je Nataša Bekvalac zaista uspela da ostavi iza sebe sve strahote koje su joj se izdešavale u proteklih nekoliko meseci ili je samo za javnost nabacila masku snažne i vedre žene, to samo ona zna.

Poruka Nataše Bekvalac bivšem? Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada (foto)

Velika ljubav s Lukom Lazukićem, IT stručnjakom s kojim je u martu dobila ćerkicu Katju, svoj epilog dobila je na sudu. Spor je komplikovan, a osim zahteva za razvod braka, tu je i prijava za porodično nasilje koje je pevačica podnela potiv još uvek zakonitog supruga.

Nataša Bekvalac: Ne kajem se ni zbog čega

Nakon nekoliko meseci izolacije na salašu u Čeneju, okružena svojim ćerkama Hanom i Katjom i porodicom, Nata se vratila na javnu scenu. Ponovo nastupa po klubovima širom Srbije, a na radost njenih fanova vratila se i na društvene mreže.

Nataša Bekvalac: Nastavak porodične drame

Ne toliko često kao nekada, ali s vremena na vreme s prijateljima i pratiocima podeli neki detalj iz svog privatnog života.

Nataša Bekvalac: Kada misliš da sve znaš, Bog ti lupi takvu šamarčinu i pokaže da si niko

Danas je objavila kako izgleda soba njene mlađe ćerkice, Katjin mali raj.

 

- Mi još uvek verujemo u bajke... I živimo je - napisala je pevačica u opisu fotki Katjine sobe i dodala da broje dane kada će njena mezimica s pirinčane kaše preći na nešto čvršće zalogaje...

Maja Gašić

Autor