Ivana Španović o osvajanju zlata: Ostvario mi se san u pravom trenutku, na pravom mestu

Autor:

07.03.2017 13:18

Foto:

Foto:



Naša najbolja atletičarka Ivana Španović osvojila je zlato na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici, skočivši u finalu u beogradskoj Kombank areni čak 7,24 metara!

That moment when your dream becomes a historical. #DreamBIG

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Mar 6, 2017 at 10:40am PST

Na svom Instagram profilu, Ivana je podelila snimak skoka kojim ne samo da je odbranila kontinentalnu titulu, već ušla u istoriju, budući da se radi o najboljem ženskom skoku u dalj u istoriji Srbije i trećem najboljem svetskom dvoranskom skoku svih vremena!

- Onaj trenutak kada tvoji snovi postanu istorijski - napisala je Ivana u komentaru uz snimak.

Utisci sa Evropskog dvoranskog prvenstva se još uvek nisu slegli.

O neverovatnom skoku od 7,24 m Ivane Španović priča cela nacija, a evo šta je sportistkinja izjavila nakon osvajanja zlatne medalje.

- Ostvario mi se san u pravom trenutku, na pravom mestu. Ali, bila sam spremna - izjavila je jedna od naših najlepših sportistkinja.

Da su upornost, trud, posvećenost, ali i jaka želja neophodni za uspeh, dokazuje nam učinak ove mlade atletičarke koja ne veruje da je ovom medaljom donekle uspela da piništi neuspeh na Olimpijskim igrama u Riju.

- Sve ono što nisam uspela da ostvarim prošle godine u Riju, kada je to bilo potrebno, uradila sam to sada jer sam to izuzetno želela - zadovoljna je Ivana.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading