Halit Ergenč i Berguzar Korel: Porodična žrtva zbog zajedničkog posla

Autor:

29.01.2017 16:59

Foto:

Foto:



Kada je pre deceniju između njih dvoje sevnula ljubavna varnica tokom snimanja "Hiljadu i jedne noći", Halit Ergenč (46) i Berguzar Korel (34) rasplamsali su je izvan studija i ubrzo je krunisali brakom. Dobili su sina Alija, zatim je Halit zaigrao ulogu života u "Sulejmanu Veličanstvenom", a Berguzar snimila hit melodramu "Karadaji", koja se baš nije proslavila kod ovdašnje publike. U razgovoru za jedan latinoamerički magazin, gde su stekli veliku popularnost, glumački i bračni par priznaje da nije želeo da ponovo razmenjuje nežnosti pred kamerama u novoj seriji "Ranjena ljubav", pišu Novosti.rs

Merjem Uzerli u Srbiji snima film “Rana moje majke”

- Obožavaoci su nas stalno zapitkivali hoćemo li ponovo biti par u seriji, o čemu nismo razmišljali, ali priča nam se dopala i zato smo poželeli da oboje budemo deo nje - priznaje Ergenč.

One su očarale gledaoce turskih serija

I dok je on namenski izabran za ulogu kapetana Dževada, producenti su Korelovu, kako kaže, namamili da prihvati rolu njegove ljube Azize.

- Posle serije "Karadaji", rešila sam da pauziram sa glumom tokom 2016. i posvetim se porodici. Međutim, autori "Ranjene ljubavi" zamolili su me da zbog Halita pročitam scenario prve epizode, jer su, navodno, želeli moje mišljenje. Nakon što sam im odgovorila da hoću, poručili su mi da u priči postoji lik po imenu Azize i da je on meni namenjen. Naljutila sam se i rekla im da ga neću pročitati. Onda nam se scenario vukao mesec dana po kući. Ponekad bih uhvatila Halita kako ga čita. Pravila sam se "blesava" sve dok ga jednom iz dosade nisam uzela u ruke. Oduševio me je "na prvu loptu" i poželela sam da pročitam drugu epizodu - priča Berguzar.

Srceparajuća priča o hrabrom vojniku, voljenom suprugu i brižnom ocu bila je dovoljna da prihvati ulogu, ali onda su počela preispitivanja da li će glumčki par moći da uskladi privatni i poslovni život. Turske serije se dugo i naporno snimaju, što iziskuje devet meseci odsutnosti od kuće, a samim tim i od sina Alija.

- Prvu epizodu snimali smo 40 dana! Toliko je potrebno da bi se uradio film, a kad na to dodate da godišnje ekranizujemo 39 epizoda od po 150 minuta, jasno vam je da produkcija nema milosti ni prema kome. Na mukotrpan rad osuđena je cela ekipa - od šminkera do scenarista. Ludački je posao napisati epizodu od dva i po sata, jer ispada da scenarista uradi godišnje čak 40 filmova - otkriva Halit, dodajući da se on i njegova supruga trude da svaki slobodan trenutak provedu sa sinom. Do leta oni će biti retki, svega jednom nedeljno, a onda će poznata porodica otići na zasluženi odmor.

Komentari. (0)

Loading