Geri Oldman se oženio peti put: Nisam ponosan na svoje ljubavne brodolome, ali učim iz grešaka

Autor:

26.09.2017 10:19

Foto:

Foto:



Britanski glumac Geri Oldman oženio se peti put, i to pre nekoliko nedelja na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu, ali je ovaj svečani čin čuvao je daleko od očiju javnosti, prenose strani mediji.

Engleski glumac i njegova izabranica, spisateljica Gisele Schmidt venčano prstenje pokazali su na crvenom tepihu na Toronto Film Festivalu, a šuška se kako se par zaljubio na poslovnom sastanku, odnosno kada je Gizela pre dve godine pisala o Oldmanovoj velikoj strasti -fotografiji - nakon čega su i započeli vezu.

Junak filmova "Peti element", "Drakula" i "Hari Poter" iza sebe ima četiri propala braka.

S prvom suprugom, takođe glumicom Lesli Manvil, bio je od 1987. do 1989., a par ima sina Alfija (28). I brak s koleginicom Umom Turman trajao je samo dve godine.

S trećom ženom, fotografkinjom Donjom Fiorentino, 59-godišnji glumac dobio je sinove Gulivera (20) i Čarlija (18), a četvrti brak s britanskom pevačicom Aleksandrom Aleks Edenbrug trajao je sedam godina. Par se službeno razveo 2015, a glumac je svojevremeno izjavio kako njihov brak nije uspeo zbog prevelike razlike u godinama.

Uma Turman: Najprljavija bitka za starateljstvo u istoriji Holivuda

- Naravno da nisam ponosan na svoje bračne brodolome, ali učim iz grešaka. Kako se ono kaže: 'Praksom do savršenstva'. Nadam se da će tako biti i u mom slučaju - rekao je Oldman.