Ešton Kučer o preljubi u braku sa Demi Mur: Razvod me je oblikovao u čoveka kakav sam danas

Autor:

10.04.2017 17:39

Foto:

Foto:



Holivudski lepotan Ešton Kučer (39), koji je u srećnom braku sa koleginicom Milom Kunis (33) sa kojom oma ćerkicu i sina, nedavno je dobio specijalnu nagradu.

Naime, Kučer je proglašen "uzorom" i "osobom od karaktera", što je nagrada koju dodeljuje  "Robert D. Ray Pillar of Character Award". Glumac, poznat po šarmu i duhovitosti, imao je šta da kaže na ovo neočekivano priznanje.


- Ja sam verovatno prva osoba koja je primila ovu nagradu, a čije ime se istovremeno pet godina unazad povlačilo po trač magazinima sa oznakom "preljubnik" - izjavio je Kučer, aludirajući na buran razvod sa Demi Mur o kome su pisali svi mogući svetski mediji.

Mila Kunis – mama pre svega: Divljim noćima i ludim izlascima sa Eštonom je kraj

- Čovek pokaže karakter kada vas ti magazini razapnu zbog nečega što možda jeste ili možda niste učinili, a sutradan treba da izađete u javnost i radite svoj posao dok vas svi posmatraju kao preljubnika - ispričao je glumac  koji smatra da ga je razvod od Demi oblikovao u čoveka kakav je danas, a prenosi portal "People".

Kučer i Mur (54) su se venčali 2005. a rastali šest godina kasnije. Četiri godina potom, Ešton se oženio svojom koleginicom i Milom Kunis koju je upoznao mnogo ranije, na snimanju serije "Vesele sedamdesete".


Par koji se smatra atipičnim po holivudskim standardima, priznao je da je njihova veza započela kao avantura, da bi potom prerasla u ljubav.

Presudilo je slovensko poreklo: Kako su Mila i Ešton nazvali bebu

Imaju dvoje dece, četvorogodišnju ćerku Vajat, a pre četiri meseca su dobili i sina Dimitrija.

U svom stilu, šaljivo, tvorac emisije "Punk'd" koja se bavi priređivanjem smicalica poznatim ličnostima, dodao je i da mu Mila pomaže da danas bude bolji čovek.

- Ne toleriše mi gluposti i to mi jača karakter - izjavio je Kučer.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading