Presudilo je slovensko poreklo: Kako su Mila i Ešton nazvali bebu

Autor:

03.12.2016 09:55

Foto:

Foto:



Svega dva dana nakon što su dobili bebu, popularni glumački par Ešton Kučer (38) i Mila Kunis (33) otkrili su javnosti kako će se njihov sinčić zvati.

Par koji je u braku od jula 2015. godine, već ima dvogodišnju ćerkicu po imenu Vajat Izabel. Ime koje su odabrali za sina, nedvosmisleno ukazuje da je mama imala presudan uticaj.

#AshtonKutcher #MilaKunis & #WyattKutcher out to eat

A photo posted by Ashton Kutcher & Mila Kunis (@ashtonmila) on Nov 21, 2016 at 8:39am PST

Mila je inače rođena u Ukrajini, i mada se sa sedam godina sa roditeljima preselila u Ameriku, zapravo nikada nije zaboravila svoje slovenske korene.

I dok se možda nije pitala kod odabira imena prvog deteta, Mila je očigledno odigrala presudnu ulogu kod druge bebe. Sin je dobio čistokrvno slovensko ime  - Dimitri.

A kako Dimitri izgleda, čini se da nećemo još dugo daznati, jer je ponosni tata izjavio za "A pus" da nema nameru da svoju decu izlaže javnosti sve dok ona sama na to ne budu spremna.

- Želeli bismo da našoj deci omogućimo da sami odluče da li će njihov život biti izložen javnosti ili ne. Nas dvoje ne želimo da takvu odluku donesemo umesto njih - izjavio je glumac.

#Ashtonkutcher & #Milakunis attend the #BBMAs tonight ?

A photo posted by Ashton Kutcher & Mila Kunis (@ashtonmila) on May 22, 2016 at 7:45pm PDT

Inače, ljubavna priča Mile i Eštona je vrlo zanimljiva. Par se upoznao davne 1998. prilikom snimanja serije  "Vesele sedamdesete" u kojoj su glumili ljubavni par. Međutim, Mila je tada imala svega 15 godina, i nikakva romansa se među njima nije odigrala.

Tek 14 godina  kasnije, 2012, Mila i Ešton su počeli da se viđaju, iako je glumac još uvek zvanično bio u braku sa Demi Mur. Kako su sami priznali, u početku to uopšte nije bila veza, više je ličilo na "seks aferu", a iz koje se vremenom izrodila velika ljubav.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading