Emina Jahović uznemirena glasinama o aferi sa turskim milionerom: Ne igrajte se ponosom majke zarad rejtinga

Autor:

11.10.2018 17:57

Foto:

Foto:



Poslednjih nedelja dosta se govori o vezi pevačica Emine Jahović i jednog od najpoželjnijih turskih neženja – milionera Sadetina Sarana. I mada ni pevačica ni biznismen nisu potvrdili niti demantovali ove glasine, turski mediji ne prestaju da pišu o ovoj navodnoj romansi.

Emina Jahović o razvodu: Bilo je teško u početku, mnogo praznine i osećaja samoće

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Magazin Beyinli ? ? (@magazinbeyinli) дана 20. Сеп 2018. у 7:31 PDT

A poslednje što su objavili, veoma je uznemirilo Eminu. Naime, voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" koja se emituje na nacionalnoj televiziji, objavile su priču da su Emina Jahović i Sadetin proveli noć u jednom hotelu, kao i da su se pojedini gosti žalili na buku koja je dolazila iz njihove sobe.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MagazinGündemi (@magazin.gundemii) дана 11. Окт 2018. у 4:46 PDT

Uvređena i revoltirana ovakvim pričama, Emina je prvi put odlučila da progovori o navodnoj aferi sa tuskim milionerom.

Emina Jahović ponovo zaljubljena? Tri meseca nakon razvoda pevačica u zagrljaju turskog milionera (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Hakkımda çıkan asılsız haberleri yeni gördüm ve çok üzüldüm. Ulusal bir TV kanalındaki iki kadın yorumcunun hakkımda öne sürdüğü iftiralara asla sessiz kalmayacağım! İki çocuk annesi bir kadına, "Otel odasında çok ses çıkardıkları için şikayet edildi" diye iftira atmak hangi vicdana sığıyor anlamış değilim! Üstelik söz konusu magazin programında bu yalan ve yakışıksız iftirayı dillendirenler de kadın! Bir kadın başka bir kadına nasıl böyle acımasızca sözlü şiddet uygulayabiliyor? Ben size yabancı gibi görünsem de yıllar önce Türkiye Cumhuriyeti kimliğine sahip olmuş ve o kimliği gururla taşıyan, hayatını iki evladına adamış olan bir kadın olarak tüm yasal haklarımı kullanacağım. Avukatım, söz konusu program ve yorumcularıyla ilgili hukuki süreci başlatacak. Yarınlarda; reyting uğruna bir annenin gururuyla oynanmayan, sevgi dolu bir Türkiye'ye uyanmak dileğiyle... Emina Jahovic #şidettehayır

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 10. Окт 2018. у 11:54 PDT

- Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi - napisala je Emina na društvenim mrežama.

Maja Gašić

Autor