Bredli Kuper: Događaj koji je opasnog zavodnika pretvorio u najnežnijeg dečka

Autor:

27.01.2017 12:30

Foto:

Foto:



Holivudski lepotan Bredli Kuper (41) i zanosna manekenka Irina Šajk (30) čekaju bebu, a ovu srećnu vest par je podelio sa svetom na jedan sasvim neobičan način.

Naime, prelepa Ruskinja je u decembru, na glamuroznoj reviji Viktorijinih anđela, osim savršenog tela pokazala i nešto drugo - trudnički stomačić i tako  obelodanila da ona i Kuper čekaju svoje prvo dete.

Irina Šajk nije prva manekenka koja je trudnički stomačić prošetala pistom


Pripreme za bebu uveliko su u toku, a kako prenosi portal "E! News", u ovoj situaciji Bredli se pokazao kao više nego nežan i posvećen partner.

Bredli Kuper i Irina Šajk planiraju tajno venčanje?

Naime, nekadašnjeg velikog zavodnika za kojim su uzdisale brojne svetske zvezde, čini se da je ljubav i te kako promenila. Dok je nekada punio stranice časopisa slikama iz noćnog života u društvu brojnih lepotica, danas najviše vremena provodi kod ginekologa!

Kako je izvor blizak paru potvrdio za "E! News", Bredli sa Irinom ide na svaku lekarsku kontrolu, pomno prateći kako se beba razvija.

- Bredli je Irini velika podrška, uvek je tu za nju, pun nežnosti i ljubavi prema njoj i bebi koja raste u njenom stomaku. Uživaju u dragocenim trenucima, bebinom "ritanju" i prosto ne mogu da dočekaju da je upoznaju. Na svaku kontrolu kod lekara Bredli ide s Irinom, a van sebe je od sreće kada gleda ultrazvuk. Irina je dobro, zdrava je i beba odlično napreduje - otkrio je ovaj izvor.

Kako je izvor blizak paru otkrio, Irina i Bredli znaju pol deteta i već su izabrali ime. I, mada još uvek nisu postali roditelji, par već planiraju i drugo dete.

- Ona ne može da dočeka da postane mama, i želela bi da ima još dece - otkrio je izvor.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading