Bredli Kuper: U zagrljaju bosonogog anđela (foto)

Autor:

04.12.2017 21:38

Foto:

Foto:



S teškom mukom su novinari uspeli da otkriju kada je najlepši holivudski par, Bredli Kuper i Irina Šajk, dobio bebicu. Koliko su glumac i ruska manekenka tajili svoju vezu, sa istom predanošću su skrivali od sveta datum rođenja svoje devojčice.

Irina Šajk i Bredli Kuper: Konačno prve fotke najlepšeg para s bebom (foto)

 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom) on Nov 30, 2017 at 4:50am PST

Početkom aprila je tajna otkrivena, pa se tako saznalo da se manekenka porodila krajem marta, a da su svojoj ćerkici dali ime Lea de Sajne Šajk Kuper. Dolazak bebice kao da je malo omekšao ovaj par, pa ih sada paparaci sve češće "love" u šetnji sa Leom.


Najnovije fotke koje su brzinom svetlosti osvanule na društvenim mrežama pokazuju jednu mekšu stranu slavnog holivudskog zavodnika. Sa svojim anđelom u rukama, Bredli je obavljao posliće po Los Anđelesu.


Mama Irina je imala druge obavezem pa je propustila ovo porodično druženje, a po svemu sudeći još nešto je propustila...


Desetomesečnu Leu je Bredli po gradu šetao bosonogu, tačnije samo u čarapicama. Ali, čini se da to njoj uopšte nije smetalo. Čvrsto se držala za tatu više zainteresovana za njegove cipele nego za nedostatak sopstvenih...

A post shared by irina VS georgina (@irivsgeo) on Dec 4, 2017 at 7:43am PST

Maja Gašić

Autor