Bol je previše jaka: Buble doneo odluku koja će mnoge rastužiti

Autor:

11.11.2016 22:47

Foto:

Foto:



Kanadski pevač Majkl Buble (41) i njegova supruga Luizana Lopilato (29) poslednjih nedelja suočavaju se sa situacijom koju nijedan roditelj ne bi trebalo da doživi. Njihovom trogodišnjem sinu Noi je dijagnostifikovan rak jetre.

Prema prognozama lekara, mali Noa će naredna četiri meseca morati da bude na hemioterapiji, bolnom i mučnom tretmanu koji jedva preživljavaju i odrasli.

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

A photo posted by Michael Bublé (@michaelbuble) on Oct 16, 2016 at 7:25am PDT

O tome kako se Buble oseća, u emisiji "Entertainment Tonight Canada", progovorio je pevačev prijatelj, muzičar Dejvid Foster.

- Kad se ovako nešto desi, svet oko vas nestane. Zatvorite se u sebe. Ne verujem da Majkl posećuje društvene mreže, ali sigurno oseća ljubav i podršku koju mu milioni ljudi šalju.

Buble i Dejvid Foster na koncertu

Dejvid je dodao i da je Majkl odlučio da neće pevati dok mu sin ne ozdravi.

- On je dobar čovek. Zasigurno ima dobru karmu i puno lepog ga u životu očekuje jer je dosta dobrog učinio za mnoge - muzičar je uveren u pozitivan ishod situacije u kojoj se nalazi njegov prijatelj.

Majkl Buble i Luizana Lopilato

U zvaničnom saopštenju koji je najpopularniji savremeni kruner objavio sa suprugom, inače  argentinskom glumicom, stoji da će par sve poslovne obaveze odložiti zbog zdravstvenih problema svog sina.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading