Aleksandar Radojičić: Našminkani u reketu (foto)

Autor:

22.08.2018 12:50

Foto:

Foto:



Serija “Žigosani u reketu“, još jedan TV hit iz produkcije Dragana Bjelogrlića, ovih dana intenzivno se snima na nekoliko lokacija u Beogradu, a publika s nestrpljenjem iščekuje emitovanje koje je zakazano za septembar.

Počelo snimanje serije “Žigosani u reketu”: Dragan Bjelogrlić okupio sjajnu glumačku ekipu (foto)

  

Priča govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela.

Da nije lako glumiti vrhunskog sportistu, govore i fotke sa seta... Usled velikog fizičkog napora i znoja glumcima se "topila" šminka na licu, pa je tako profesionalna mejkap umetnica morala često da interveniše.

Aleksandar Radojičić bio je krajnje strpljiv dok mu je nanosila fiksator na lice, ali mudro se setio da zaštiti oči.

Pored Aleksandra Radojičića, glavne uloge u ovom ostavrenju tumače Filip Šovagović, Nebojša Dugalić, Dubravka Mijatović, Svetozar Cvetković, Milica Zarić, Vesna Trivalić, Srđan Todorović, Žarko Laušević, Predrag Ejdus, Marko Nikolić i drugi.

A kako su se momci snalazili pod reketom, koje instrukcije su dobijali od reditelja Danila Bećkovića, saznaćete više u novom broju magazina Gloria koji će se naći u prodaji 27. avgusta!

Maja Gašić

Autor