Isaija Ražnatović

Prva fotografija Isaije Ražnatovića otopiće i najtvrđa srca, Veljko nije mogao da obuzda suze radosnice

Autor:

14.05.2024 18:36

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prva fotografija Isaije Ražnatovića otopiće i najtvrđa srca



Jutro je počelo najlepšim mogućim vestima - Bogdana Ražnatović se porodila i na svet donela trećeg sina, kojem su roditelji promenili ime u poslednjem trenutku.

Iako je planirano da se najmlađi naslednik zove Ilijan, odluka je pala na drugo ime, a sada je osvanula i prva fotografija Isaije Ražnatovića sa ponosnim tatom Veljkom.

Instagram

 

Nestrpljivi tata je od ranih jutarnjih časova čekao u porodilištu najlepše vesti koje su i stigle nešto posle 10 časova, dok je ponosna baka otkrila da je beba na rođenju dobila čistu desetku i da je teška 3850 grama.

Veljko i Ceca posetili su u porodilištu mamu i bebu, a folk diva nije mogla da izdrži i na svom Instagram profilu podelila je sliku sina koji u naručju drži naslednika.

Prva fotografija Isaije Ražnatovića - tata ne krije koliko je presrećan

Uz ovaj post Ceca je postavila i dečiju pesmicu, a bebu je zaklonila stikerom, a prva fotografija Isaije Ražnatovića pokupila je mnoštvo lepih komentara i lajkova.

Na pomenutoj slici možemo da vidimo boksera koji ne krije sreću, pa čak i suzu radosnicu zbog rođenja trećeg naslednika.

Pročitajte Željko, Krstan i Isaija.... Treći sin Veljka Ražnatovića dobio je ime po njemu

Podsetimo, Cecin sin nedavno je za medije otkrio da se nada da će posle trojice dečaka njihov porodični dom ulepšati i jedna devojčica:

- Maštao sam oduvek da imam dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova.

Komentari. (0)

Loading