Milica i Predrag

Upoznali su se naslepo, zavoleli se, pa sklopili brak u srcu Pariza: Ovaj arhitekta je suprug Milice Zarić (foto)

Autor:

26.04.2024 18:10

Foto: Amir Hamzagić/ATAImages

Foto: Amir Hamzagić/ATAImages

Muž Milice Zarić ne voli javno da se eksponira



Zahvaljujući neverovatnom talentu Milica Zarić dobila je brojne uloge kojima je oplemenila srpsko glumište.

Bez obzira na popularnost, slavna glumica trudi se da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, pa malo ko zna ko je muž Milice Zarić. 

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Naime, muž Milice Zarić je čuveni arhitekta Predrag Milutinović, koga je upoznala na sastanku naslepo koji im je organizovala njena prijateljica. 

Pročitajte Neraskidiva koalicija Milice i Ivana Zarića - Iskreni prijatelj je onaj koji mora da vam kaže tešku istinu!

Obostrane simpatije rodile su se na prvi pogled, a šarmantna glumica je još tada duhovito nagovestila da će biti njegova supruga. 

Milica i Predrag venčali su se 2008. godine na intimnoj ceremoniji u Parizu, a u braku su dobili ćerku Unu i sina Aleksandra.

Muž Milice Zarić retko se pojavljuje u medijima, a o njegovom životu se malo toga zna. Ipak, na premijeri serije ”Tajne vinove loze” glumica je napravila izuzetak, pa otkrila detalje o svom braku. 

Pročitajte Tajne prirodne lepote Milice Zarić - Organska kozmetika i nezaobilazni ruž

- Moj muž ume sa mnom. "Ne moraš, dušo. Ako ti se kuva, kuvaj, ako ne, ne moraš. Ići ćemo negde." I onda ja skuvam. A i sve mi je blizu, i pijaca, i mesara, nije mi teško.

Jako je teško očuvati porodicu u sadašnjem vremenu. Sve vam diktira taj brzi tempo života, obaveze.

Ako hoćete da budete profesionalac u svom poslu, ma šta god da radite, vi morate da provodite sate i sate na poslu. A onda to vam ostavlja malo vremena za bilo šta drugo. To je veliki izazov.

Marija Mlađen/ATAImages

 

- Čovek mora da se odrekne nekih stvari u karijeri i jako je teško to uskladiti. Ali je moguće, naravno - rekla je glumica, a prenosi zadovoljna.rs

Komentari. (0)

Loading