Tajne prirodne lepote Milice Zarić: Organska kozmetika i nezaobilazni ruž

Autor:

28.03.2019 21:30

Foto:

Foto:



Glumica voli prirodan izgled i diskretnu šminku, obožava uloge koje zahtevaju veliku transformaciju, a odskora je pronašla jednu prodavnicu sa organskom kozmetikom te stalno isprobava nove proizvode

Šminka

Volim prirodan i uredan izgled. Poštujem pravilo da ako se naglase oči, usne budu neupadljive, i obrnuto. Sa sobom uvek nosim ruž, a najviše mi se dopadaju tonovi boje sirovog mesa.

Marija Antić: Jednostavna nega i jeftini preparati iz supermaketa

Transformacije

Volim uloge u kojima se traži dosta transformacije, maske, umeci, perike, šminka. Dopada mi se da vidim sebe onakvom kako inače ne izgledam.

Telo

Dva puta nedeljno radim vežbe na parteru sa trenerom, jedan na jedan. Ne mogu reći da se radujem odlascima na treninge, ali nateram sebe jer mi je to potrebno i zbog zdravlja i zbog posla kojim se bavim.

Iva Ilinčić: Kako u kućnoj radinosti napraviti masku za negu lica

Kosa

Kosa mi je zdravija i lepša kada je ne farbam, što je sada slučaj. Šampone često menjam, a najradije koristim jedan američkog brenda John Frieda.

Nega

Nedavno sam otkrila jednu radnjicu sa organskim proizvodima za negu i higijenu. Sve što sam do sada tamo kupila mi odgovara, pa svaki put odaberem nešto novo. Koža lica mi je osetljiva i već duže vreme uglavnom upotrebljavam Shiseido Bio Performance kreme, ali sada stavim i ove nove organske.

Ivana Selakov: Mamin savet zlata vredan

Manikir i pedikir

Redovno idem kod manikira i pedikira. Sviđaju mi se jarke boje lakova za nokte, crveni i bordo, ali retko ih nanosim jer obično moram da ih skinem pre izlaska na scenu.

Maja Gašić

Autor