Promo

Proslavite Praznik rada na Jadranu: Luksuz i zabava u Dubrovniku uz Arijanu Čulinu

Autor:

23.04.2024 12:09

Foto: Promo

Foto: Promo

Otkrijte nezaboravno iskustvo u Dubrovačkim Vrtovima Sunca



Praznik rada je vreme za opuštanje, zabavu i uživanje, a šta je bolji način za to nego da se zaputite u Dubrovnik, biser Jadrana, i to uz bogat program koji nudi resort Dubrovački Vrtovi Sunca.

Promo

 

Ovde vas očekuje spoj luksuza, zabave i kulturnih doživljaja, a sve to uz genijalni šou “Disco baba” komičarke Arijane Čuline.

Dubrovački Vrtovi Sunca, luksuzni resort s pet zvezdica, član prestižnog udruženja The Leading Hotels of the World, pruža gostima nezaboravno iskustvo opuštanja i odmora uz obalu Jadranskog mora.

Resort nudi širok izbor hotelskih soba i apartmana te rezidencija, dok vrhunska usluga i brojni sadržaji, kao što su plaža, tri spoljašnja bazena, višestruko nagrađivani Spa centar, polivalentni Sportski centar, raznovrstan izbor restorana i barova, shopping promenada, čine boravak nezaboravnim iskustvom. Arijana Čulina, poznata hrvatska glumica i komičarka, izvest će monokomediju ”Disco Baba” koja će vas nasmejati do suza.

Promo

 

Promo

 

Kroz humoristički prikaz životnih situacija, Arijana će nas povesti na putovanje kroz teme poput starenja, odnosa, samopomoći i ženske snage. Ova predstava, prožeta satirom i kabaretskim štivom, garantuje vam nezaboravno veče ispunjeno smehom i zabavom.

Osim fantastičnog programa u resortu, Dubrovnik nudi i mnoštvo drugih atrakcija. Provedite vreme istražujući istoriju i kulturu ovog fascinantnog grada šetnjom starim gradskim zidinama ili uživajte u čarobnim plažama i kristalno čistom moru.

Promo

 

Promo

 

Posebna ponuda za Praznik rada uključuje smeštaj u Deluxe sobi, bogati doručak i večernji program 1. maja uz monokomediju Arijane Čuline i večeru uz živu muziku. Dodatno, gosti mogu uživati u 20% popusta na Spa ponudu i sve usluge Sportskog Centra, te garantiranom ranom check-in i kasnim check-outom.

Promo

 

Ponuda se odnosi na period boravka 29.04. - 05.05.2024. uz minimalni boravak 2 noćenja. Ne propustite priliku da rezervirate svoj odmor već danas i doživite nezaboravne trenutke na najlepšem mestu na Jadranu.

Posetite link za direktnu rezervaciju ili kontaktirajte [email protected] za više informacija.

Komentari. (0)

Loading