Zdravko Čolić o ćerkama: Svim mladim devojkama prija da se sikaju, bez obzira što u biti nisu takve


Iako je jedna od najvećih zvezda na Balkanu, o životu Zdravka Čolića se ne zna mnogo. Iz braka sa suprugom Aleksandrom ima ćerke Unu i Laru, a kako je starija naslednica nedavno napunila 18 godina, postala je aktivna na društvenim mrežama kao i većina njenih vršnajkinja. Legendarni pevač ima potpuno razumevanje za svoje naslednice.

– Sad su u tim godinama, pa im sve prija. Ali sve će to proći – rekao je Čola o naslednicama za “Blic” pa istakao da se njegova starija ćerka verovatno neće baviti javnim poslom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) on


– Verovatno se neće baviti nikakvim javnim poslom, studira nešto što bi sutra moglo da joj valja oko nekog biznisa. Mislim da nije u tom javnom svetu. Svim mladim devojkama, devojčicama prija da se malo slikaju tako, bez obzira što u biti nisu takve.

Zdravko je otkrio da li će doći na neki od njegovih beogradskih koncerata, koji će se uskoro dogoditi.

– Mislim da će biti na nekom koncertu. Tata je tata, koncert je koncert. Vole one tatu. Skromne su, nije ono: “Daj karata”. Ali za drage prijatelje uvek mora biti. Očevi su slabi na ćerke, mama je tu stroga. Treba ih pustiti, imati čvršću ruku. Koliko uspem u tome to je druga priča – kazao je Čolić.

Autor: Gloria.rs
Foto: Ata/Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi