Zlatno pravilo Goce Tržan u vezi sa negom lica

Autor:

29.11.2016 18:00

Foto:

Foto:



Uspešna pop zvezda najviše vodi računa o nezi lica, redovno odlazi na biološke tretmane i mezoterapiju, obožava mala umetnička dela na svojim noktima, zanima je sve u vezi sa mejkapom, a ume i sama da se našminka besprekorno

Goca Tržan ima svoje rituale kada je nega lica u pitanju

-Ujutru očistim lice losionom i namažem laganu serum-kremu. Koristim samo one koje za doktorku Janu pravi Danijela Pecarski od najkvalitetnijih sirovina. Ako imam poslovne obaveze u toku dana, našminkam se blago. Uveče obavezno dobro očistim lice micelarnom vodom i losionom i namažem malo jaču kremu, a na koren trepavica nanesem serum za rast “neuLASH”.

Pravilo vezano za negu od kog ne odstupam glasi: koža uvek mora biti besprekorno čista i negovana, baš kao i šake i stopala.

Poznata pevačica otkriva da dan ne bi mogla da zamisli bez balzama za usne, ali i da ume da se pobrine za svoj mejkap.

-Često se šminkam sama jer volim mejkap i znam dobro da se sredim. Kad imam važne poslovne obaveze, kao što su profesionalna fotografisanja, snimanje spotova, gostovanja na televiziji i slično, tad angažujem šminkera Srđana Petkovića sa kojim sarađujem već godinama.

Kao i sve druge žene i ona ima svoje omiljene proizvode

-Omiljeni mejkap proizvodi su mi maskara “Max Factor Masterpiece”, tečni puder “Make Up For Ever HD” i olovka za obrve “Mac”. Prilikom šminkanja najčešće ističem oči i jagodice.

Ipak, jedna stvar joj se nimalo ne dopada...

-Ne sviđaju mi se loše istetovirane obrve koje izgledaju kao da su iscrtane crnim flomasterom. Obožavam “nail art” i za mala umetnička dela na svojim noktima mogu da zahvalim Biljani Ćulibrk i njenom timu koji to fenomenalno radi.

Pevačicin izgled je rezultat vežbi i redovne nege lica

-Redovno vežbam, idem na biološke tretmane i čišćenje lica, na masaže, mezoterapiju, ali ono što mi najviše pomaže u tome da izgledam lepo jesu sreća i ljubav kojima sam svakodnevno okružena.

Komentari. (0)

Loading