Žena je, kada se ljubav pokvari, spremna na sve – Ida Prester priča priču o slomljenoj ljubavi

Ida Prester za kraj leta donosi novu super stvar – ‘’Kvar’’. Ona nas svojim duhovitim i maštovitim stihovima uvodi u priču o slomu jedne ljubavi – kvaru. Žena je, kad se ljubav ‘pokvari’, spremna na sve – boriti se kao lavica, vežbati kamasutru, probati sve afrodizijake, ići na psihoterapije, pratiti horoskop, rastaviti se i ponovo posložiti.. ali kad ne ide, ne ide. Sprema svoj kofer i odlazi sama negde što dalje, na more.

Spot prikazuje ludilo trenutka kad odlučiš da napustiš ceo svoj život. Nema povratka, ali još si u totalnoj traumi. Ta neuroza ‘kvara’ predstavljena je u videu polomljenim pozama i psihotičnim plesom.


Ida Prester: Eksplozija boja i hektar sreće u Eskobarovom gradu

– Idu jos do sada nismo videli u ovakvom izdanju, seksi, ali malo pomerenom. Glumački i plesno nas je oduševila, spontana, ali opet izmeštena iz realnosti – kaže Marko Ćerketa, art direktor ovog spota.

Ovo mi je bilo fizički najnapornije snimanje ikada. Satima sam trčala i plesala s koferom po suncu u štiklama. Nakon toga su slijedile i te nemoguće poze, nisam znala koliko je zahtjevno samo stajati mirno iskrivljen. Dva dana se nisam mogla pomaknuti, ali nadam se da se isplatio trud – kaže autorka, Ida Prester.

I ovoga puta, Ida je okupila sjajnu ekipu saradnika.

Autorka pesme i teksta ‘’Kvar’’ je Ida Prester, aranžman je radio Srđan Popov, master Goran Simonovski (La Plant suduio). Art direktor spota je Marko Ćerketa, direktor fotografije Vladmir Đurć ( za morske scene Vladimir Miladinović).

Ida Prester o vaspitavanju sinova Roka i Rija: Ja sam za Pepu Prase, a suprug za Nindža kornjače

Kostim su radili Marko Ćerketa i Tijana Milutinović, a šminku Aleksandar Đikić.

Za scenski pokret bila je zadužena Vera Radnić. Montažu je radila Nevena Trutin, a kolor korekju Aleksa Vitorović.

Autor: Gloria.rs
Foto: Dalibor Danilović, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi