Ida Prester: Pepa Prase protiv Nindža kornjača

Muzičarka otkriva da sinove Roka i Rija uči da budu lepo vaspitani i cene druge ljude i prenosi im informaciju koliko su obrazovanje i kultura važni za pravilan razvoj, što je suprotno onome na čemu insistira njen suprug Ivan, koji želi da budu snažni kako bi bili spremni za sve što ih očekuje u životu


Otkad je pre pet godina postala majka, Ida Prester (39) aktivnija je nego ikad. Osim što peva u bendovima Lollobrigida i Frau Casio, nastupa i sa grupom Maika. Umetnica koja je u braku sa srpskim preduzetnikom Ivanom Peševskim dobila dvojicu sinova, petogodišnjeg Roka i jednoipogodišnjeg Rija, ovog leta radila je širom regiona, ali i sveta, gde je bila predgrupa na većini koncerata ukrajinskog sastava Gogol Bordello. Za to vreme dečake su čuvale bake i deke. Ova rođena Zagrepčanka nije samo pevala, stigla je i da sa porodicom obiđe nekoliko svetskih metropola, egzotičnih destinacija i ceo Jadran.

Bili smo na vrlo dugačkom godišnjem odmoru. Osim što je Roko naučio da pliva, pa se sad manje brinem kad šeta kraj obale, ovo leto je bilo posebno i po tome što smo sinove prvi put ostavili same kod bake i deke u Hrvatskoj. Nisam od toga pravila problem jer se oni sa njima osećaju kao kod kuće, mislim da su veći strah imali baka i deka.

Ostatak intervjua sa Idom Prester pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 17. septembra

Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi