"Žena borac" Marina Tucaković se nikad ne predaje: Prepustiš se doktorima i sudbini i, naravno, ne razmišljaš o smrti

Autor:

22.05.2019 12:08

Foto:

Foto:



Marina Tucaković pristuvovala je jednom događju na kojem je primila nagradu za "Ženu borca" godine. Ona je progovorila i svom zdravstvenom stanju, budući da se mesecima borila sa opakom bolešću.

Marina Tucaković prvi put o bolesti: Ne shvatam ovo tragično, idemo dalje pa dokle stignemo

- Još nije sve u redu, pod terapijama sam, a prognoze zna samo onaj gore. Fali mi malo više da se krećem, da malo više izlazim, ali navikla sam da mi uvek nešto fali, tako da u redu je, može se i ovako - rekla je Marina Tucaković za Pink, pa je otkrila šta ju je održalo u najtežim trenucima borbe sa zdravstvenim problemima:

Marina Tucaković: Dani velike nade

- To je tako teško. Svi oni koji kažu da se u tim trenucima treba boriti ne znaju da tada ne znaš gde ti je d*pe, gde ti je glava. Pustiš da stvari idu svojim tokom, prepustiš se doktorima i sudbini i naravno ne razmišljaš o smrti - navela je ona.

Marina Tucaković: Pozitivna sam i dalje

Bila je ovo prilika da se naš najpoznatiji tekstopisac sretne sa mnogim prijateljima i kolegama, a iskoristila je priliku da proćaska i sa voditeljkom Deom Đurđević.

Dea Đurđević o svom oporavku: Dobar sam đak, stalno vežbam i treniram

Voditeljka TV Pink dobila nagradu pod nazivom "Žena hrabrost" i nije skidala osmeh sa lica, a po njoj se može videti da se veoma uspešno oporavlja od saobraćajne nezgode koju je doživela u februaru.