Stiže bata: Kristina Radenković ponovo u drugom stanju

Autor:

29.05.2019 12:00

Foto:

Foto:



Glumica i voditeljka popularnog kviza “Slagalica” na RTS-u Kristina Radenković (38) nedavno je izjavila da bi volela da u ovoj godini dobije još jednu bebu kako bi njena trogodišnja kćerka Tara dobila društvo za igru i bezbrižno odrastanje.

Kristina Radenković: Bajkovita proslava Tarinog trećeg rođendana (foto)

– Suprug i ja želimo drugo dete. Da li ćemo uspeti u tome, videćemo. Ipak, i da nam se želja ne ispuni, imam Taru, nisam napeta u tom smislu, sasvim sam ispunjena i zadovoljna. Da nemam dete, situacija bi bila drugačija, valjda je to normalno kad se bližiš četrdesetima. Ovako, mirna sam i blagoslovena - ispričala je Kristina u razgovoru za magazin"Gloria"

Kristina Radenković: Suprug i ja želimo drugo dete

Kako je tada otkrila, volela bi da dobije dečaka.

– Želela bih da bude sin, ali samo iz praktičnog razloga, da ne mora da misli da ide na pramenove, da ne mora da misli da li su mu bore ovde, kakvo mu je oko… Htela sam da imam sina da ne mora da brine o tim stvarima – kazala je popularna voditeljka .

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on May 26, 2019 at 12:17am PDT

Kristina Radenković: Moj muž nije strog, u našoj kući ja sam “babaroga”

Za nekoliko meseci, njoj i njenom suprugu Nikoli Radojeviću će se želja ispuniti. Kako je otkrila za magazin "Story", atraktivna voditeljka je ponovo trudna, a ovoga puta nosi muško dete. Ćerkica Tara će dobiti brata.

 

Maja Gašić

Autor