Slavlje s dosta smeha i ljubavi: Jelena Đoković otkrila kako joj je mama ispunila rođendansku želju (video)


Juče je Jelena Đoković napunila 33 godine, a supruga svetskog broja jedan i našeg najboljeg tenisera svih vremena podelila je sa javnošću kako je provela ovaj poseban dan.

Najnežniji nadimak za voljenu suprugu: Kako je Nole čestitao rođendan Jeleni (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on


Prijateljima i pratiocima na društvenim režama zahvalila se na divnim porukama i čestitkama, a zatim je otkrila i šta je sebi poželala za rođendan…

Pred odlazak na meč polufinala Rolan Garosa: Novak Jeleni ostavio ljubavnu poruku (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Najlepša Noletova fotografija: Bosonog i opušten, s Tarom u naručju (foto)

– Dragi divni ljudi, hvala vam na divnim porukama i željama za moj rođendan juče. Obično na taj dan izbegavam da odgovaram na mnogobrojne pozive i poruke kako bih posvetila punu pažnju onima koji su sa mnom. Danas je dan za to. Juče sam provela miran dan u okviru uže porodice, mala torta i dosta osmeha i ljubavi. Imala sam želju za rođendan da naučim da vezem, i moja mama mi je vrlo rado pokazala ono što je i nju njena mama učila, a nadam se da ću i ja Taru i Stefana. Poslednjih par nedelja sam posvetila učenju pletenja, i nadam se da ću uskoro preći i na heklanje… Fasciniraju me ti zanati i jako cenim ljude koji ih i dalje neguju. Toliko mira, koncentracije i ljubavi u svim proizvodima… Oni stvarno nemaju realnu cenu. Puno vas sve pozdravljam i hvala vam još jednom! Želim vam divan dan! 

 

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi