Pažljiva, brižna, slobodnog duha: Zašto je majka Megan Markl zanimljiva celom svetu

Autor:

29.05.2018 19:46

Foto:

Foto:



-Moja mama je pažljiva i brižna, a oduvek je bila slobodnog duha. Ima dredove i pirsing u nosu. Baš je istrčala maraton u Los Anđelesu - opisala je Megan Markl (36) svoju majku prošle godine u intervjuu za magazin Glamour.

Namibija, Bocvana, Havaji, Irska: Zašto Megan i Hari još nisu odlučili gde će na medeni mesec

Socijalna radnica Doria Ragland (61) vratila se svom uobičajenom životu u Los Anđelesu nakon što je nedelju dana provela u Londonu zbog ćerinog kraljevskog venčanja. Sada svaki njen korak prate paparaci, a američki mediji su se raspisali kako je njen stil 'daleko od kraljevske raskoši'.

Iako su neki britanski mediji pisali da će ostati u Velikoj Britaniji da pomogne Megan da se prilagodi bračnom životu, Doria je požurila kući.

Doria jedina u javnosti nije komentisala život i vezu Megan Markl s princem Harijem (33). Pre kraljevskog venčanja američki mediji su tvrdili da će socijalna radnica dati intervju voditeljki Opri Vinfri (64), ali se pokazalo netačnim.

Raskošno venčanje princa Harija i Megan Markl: Kraljevski par zakleo se na večnu ljubav (foto)

-Zajedno se dobro zabavljamo, a istovremeno nalazim toliko utehe u njenoj podršci. Naš odnos je baš kao između dve najbolje prijateljice - rekla je Megan za majku. Doria se svidela i kraljici Elizabeti II. (92), kako tvrdi izvor blizak kraljevskoj porodici, te je komentisala kako je prijatna, smirena i pribrana. Doria je smirivala kćer u trenucima kada su ju njen otac Tomas Markl (73) i polusestra, spisateljica Samanta Grant (52) i polubrat Tomas Markl Junior (51) sramotili pred celim svetom, prenosi 24sata.

-Megan je plitka, uobražena žena koja će napraviti sprdačinu od porodičnog, kraljevskog nasleđa - isticao je njen polubrat nekoliko nedelja pre venčanja i poručio princu Hariju da otkaže sve dok još može.

Bivša glumica je nakon razvoda roditelja živela s mamom, ali je redovno viđala oca Tomasa. Megan je svojevremeno rekla da joj je majka dala nadimak Cvet i da ju je inspirisala da počne da se bavi dobrotvornim radom.

Kraljevsko venčanje u senci porodične drame: Ko je najveća podrška Megan Markl (foto)

-Za Dan zahvalnosti smo kupovale ćurke za skloništa za beskućnike, dostavljale obroke za pacijente u bolnicama, donirale smo svaki novčić viška, a delile smo s onima manje srećnim i zagrljaje i osmehe - istakla je svojevremeno Megan.

Venčanje Megan Markl i princa Harija: Prve fotografije buduće vojvotkinje od Saseksa u venčanici (foto)

Prilikom prvog zajedničkog intervjua Megan i Harija za BBC prošle godine, princ je rekao kako je majka njegove tada još verenice neverovatna.