Oglasila se majka Romane Panić: "Ljuta sam i razočarana"

Autor:

03.07.2020 16:42

Foto:

Foto:



Pevačica se i dalje nije čula sa svojom majkom...

 

Romana Panić privedena je nakon što joj je određena zatvorska kazna u trajanju od 12 meseci zbog teškog krivičnog dela ‒ krađe novca na bankomatima. Pevačica i njen verenik, inače agent za prodaju nekretnina, Filip Mrkajić sumnjiče se da su tokom marta i aprila postavljali uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu u Australiji.

 

Pročitajte i... Romana Panić u depresiji?: Uhapšena pevačica odbija da jede i budi se u suzama

 

Vest je u Srbiji dočekana s nevericom - pojedine kolege su oštro reagovale na ovu vest, dok su drugi podržali pevačicu tvrdeći da je u pitanju neki nesporazum.

Ipak, najzad se oglasila i pevačicina majka, Gordana Panić. Ona tvrdi da "od sramote ne izlazi na ulicu", ali i da nije znala da Romana toliko luta po svetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Jul 23, 2019 at 12:04am PDT

- Ne znam šta da vam kažem. Još uvek ne znam detalje, možda je tako i bolje. Plašim se šta ću sve saznati jer i ovo što znam jedva sam podnela - rekla je Gordana za Telegraf.rs i dodala da je ljuta na kćerku.

- Romana mi se još uvek nije je javila, a možda i ne sme da me pozove. Mnogo sam ljuta na nju i ne samo ljuta već i razočarana. Velika je to bruka i sramota što se desilo. Iskreno da vam kažem, nisam ni znala da je iz Italije otišla u Australiju - rekla je Romanina majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Oct 18, 2017 at 4:33am PDT

Iako je želela da bude jaka, Romanina majka priznala je da joj ni malo nije svejedno zbog ružnih reči upućenih njenoj ćerki, te da bi i, pored svega što je uradila, želele da je čuje kako bi saznala kako joj je ćerka.

goran.anicic

Autor