Najomiljeniji poznati par stavio tačku na ljubav: Raskinuli Điđi Hadid i Zejn Malik (foto)

Zejn Malik, trenutno jedna od najvećih pop zvezda i bivši član sastava “One Direction” i najtraženija manekenka na svetu – Điđi Hadid, nakon dve godine ljubavi su stavili tačku na vezu.


Par, koji se upoznao 2015. na snimanju spota za Malikovu pesmu “Pillow Talk”, vest je objavio putem društvenih mreža, a prvo se oglasio pevač:


– Điđi i ja smo imali neverovatnu vezu, duboku, zabavnu i ispunjenu ljubavlju. Prema Điđi, kao ženi i prijatelju, gajim duboko poštovanje. Ona ima predivnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju odluku koju smo zaista teško doneli, kao i našu privatnost. Želja nam je bila da prvo od nas čujete ovu vest – napisao je Zejn na tviteru, a ubrzo se oglasila jedna od najtraženijih manekenki na svetu:


– Objave o raskidu često se čine bezlične, jer je teško sročiti šta su sve dvoje ljudi prošli zajedno tokom godina, ne samo u ljubavnom smislu, već u životu uopšteno. Zauvek ću biti zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje sam iskusila sa Zejnom. Želim mu sve najbolje i nastaviću da ga podržavam kao prijatelja prema kome gajim duboko poštovanje i ljubav. A što se tiče budućnosti, što treba da se desi, desiće se. 

 

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Twitter
Podelite sa prijateljima:
Tagovi