Marko Jarić: Nova ljubav osvežava


Proslavljeni košarkaš i zavodnik Marko Jarić leto provodi sa svojom devojkom, manekenkom Boni Mjuler, i kćerkama i otkriva im lepote Kalemegdana i crnogorskog primorja

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić (40) sa svojom devojkom, američkom manekenkom Boni Mjuler (27), koju prilično čuva od javnosti, ovo leto provodi i u Crnoj Gori. Zaljubljeni par, koji je dve godine u vezi, odmara se u Budvi, a sa njima su i njegove kćerke Valentina i Sijena, koje ima iz braka sa slavnom lepoticom Adrijanom Limom. Da bi familijarno letovanje bilo potpuno, tu je i Markova mama Leposava. Iako nema zajedničkih fotografija, Boni je indirektno potvrdila da uživa na crnogorskom primorju objavivši sliku s plaže.

Koliko je ljubav bivšeg košarkaša i američke lepotice ozbiljna svedoči i to što svaki slobodan trenutak koriste da budu s njegovim devojčicama. Romansu s Boni Mjuler je prvi put obznanio podelivši fotografiju za stolom na kojoj se drže za ruke, s tim što im se nisu videla lica. Posle nekoliko meseci ipak je otkrio identitet svoje nove devojke. Na svom instagram profilu okačio je fotku sa jedrenja, koju je ukrasio sa tri srca, gde se vidi kako Boni vesla, a u barci je mlađa kćerka Sijena.

Ove idilične scene dokaz su i da razvod može biti civilizovana kategorija. Adrijana, koja je posle razlaza sa Markom bila u turbulentnoj vezi sa turskim biznismenom Emirom Ujarom, aminuje to da njene kćerke provode vreme sa novom devojkom njenog bivšeg muža.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/Aleksandar Đuričić
Foto: Guliver/Getty images, Profimedia
Podelite sa prijateljima:
Tagovi