Maraja Keri: Bivša menadžerka tuži pevačicu za seksualno uznemiravanje

Autor:

17.04.2018 16:26

Foto:

Foto:



Samo nekoliko dana nakon što je otkrila da ima bipolarni poremećaj, Maraja Keri susrela se s novim problemima. Muzičku zvezdu njena bivša menadžerka Stela Buločnikov planira da tuži zbog navodnog seksualnog uznemiravanja i kršenja ugovora.

“Dugo sam živela u strahu i izolaciji”: Maraja Keri o borbi s bipolarnim poremećajem

Stela je bivša stand-up komičarka, a 48-ogodišnja pevačica ju je zaposlila 2013. godine. Osim poslovno, bile su vezane i privatno, pa su postale dobre prijateljice. Stela je Maraji pomogla i tokom turbulentnog razdoblja razvoda od Džejmsa Parkera. Kako su naveli izvori za američke medije Buločnikova se odmah uselila kod pevačice i nije se ponašala kao menadžerka nego kao "diktator".

-Ona se praktično uselili kod Maraje i sada zna toliko stvari o njoj da od nje može da traži šta god hoće. Maraja je shvatila da joj je Stela uradila mnogo loših stvari u karijeri - kazali su izvori za TMZ.

Zbog toga je i puklo između njih, a Stela je optužila pevačicu da joj nije do kraja isplatila sve što je ugovoreno, i da se radi o milionskom iznosu. Pored toga, bivša menadžerka pevačicu je tužila i za seksualno uznemiravanje, jer je, kako je rekla, Maraja često ispred nje hodala gola, kao i da je navodno "obavljala seksualne radnje u Stelinom prisustvu", piše TMZ.