Majka mu je najveća podrška: Sin Snežane Đurišić nakon zatvora promenio život iz korena

Promena je očigledna…

 

Pevačica Snežana Đurišić ranije je imala dosta problema u odnosu sa svojim sinom, Markom Gvozdenovićem. Ipak, nedavno je prokomentarisala njegovu drastičnu promenu života. On se, navodno, najzad zaposlio i to u jednom ćevabdžinici u Beogradu.


Sinu Snežane Đurišić je gazda jednog ugostiteljskog objekta pomogao prilikom učenja zanata, a njegova majka, poznata pevačica, je sinovljeve nove navike pohvalila i u javnosti. U prošlosti je Marko otpušten sa jedne televizije zbog krađe vredne opreme u svrhu otplaćivanja kockarskih dugova zbog čega je završio i u zatvoru. Snežana tada nije bila najponosnija na svog sina, ali u poslednje vreme primetila je veliku promenu u njegovom ponašanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on

Snežanin sin je takođe, tokom karantina, pomagao majčinoj koleginici, pevačici Lepoj Lukić.

Marko je divan dečko. On mi se od svih sada najviše našao. Znam da je Snežana imala pre probleme sa njim. Neću da ulazim u to, ali vidim da je on dobar i odgovoran dečko. Radi u jednom restoranu na Belim vodama, u blizini mog stana. Nije mu teško da mi kupi namirnice. Ja pošaljem spisak Snežani, ona ga pozove i izdiktira mu šta mi treba – otkrila je za Vip Svet pevačica tada.

O svojoj novoj životnoj fazi Marko je dao izjavu za Kurir.

– Svaki čovek pogreši, pa tako i ja. Međutim, hvala Bogu, imao sam prijatelje koji su mi pomogli da se vratim na pravi put. Ja se ne stidim posla koji radim. Pošteno zarađujem za život i porodicu. Iako sam mnogo grešio, majka je uvek bila uz mene. I sada me podržava, priča mi, savetuje i njoj sam najviše dužan za sve. Greške su tu da se isprave i nadam se da više nikad neću biti u situaciji u kojoj sam bio. Važno je ići pravim putem. Život je jedan, nema reprizu, ja sam naučio mnogo na svojim grešakama i sada idemo napred – rekao je Marko za pomenuti list.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA Images, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi