Kventin Tarantino: Ovo je kraj

Autor:

05.07.2019 12:43

Foto:

Foto:



Američki reditelj Kventin Tarantino možda će prestati da snima filmove i najavljuje mogućnost da mu najnovije ostvarenje "Bilo jednom u Holivudu" bude i poslednje.

Tarantino je za magazin "GQ Australia" rekao da je "što se tiče filmova namenjenih prikazivanju u bioskopima, možda došao do kraja puta", prenosi Srna.

Nezamislivo! Bred Pit više više nije “pogodan” za Holivud, a evo i zašto

- Vidim sebe kako pišem knjige ili pozorišne komade. Jednostavno, smatram da sam svetu filma dao sve što sam mogao - navodi Tarantino.

On je i do sada više puta najavljivao završetak filmske karijere i postavljao sebi zadatak da snimi deset filmova. "Bilo jednom u Holivudu" je njegovo deveto ostvarenje, a film je premijerno prikazan na Kanskom festivalu.

- Ako kritičari i publika oduševljeno prihvate film 'Bilo jednom u Holivudu', onda verovatno neću ići do broja deset - poručuje Tarantino, koji je svetsku slavu stekao filmovima "Ulični psi", "Petparačke priče", "Džeki Braun".

Crveni tepih koji se najviše čekao: Bred Pit, Leonardo Dikaprio, Tarantino … prošetali Kanom, sve je prštalo od glamura (foto galerija)

Glumac Bred Pit, koji igra u filmu "Bilo jednom u Holivudu", tvrdi da Tarantino ne blefira i da zaista misli to što govori.

Film "Bilo jednom u Holivudu" prati priču bivših zvezda televizijskih vesterna Rika Daltona i Klifa Bata, koje igraju Leonardo Dikaprio i Bred Pit. Zaplet se dešava u pozadini događaja koji su u vezi sa bandom Čarlsa Mensona i ubistvom glumice Šeron Tejt, supruge poznatog reditelja Romana Polanskog.

Maja Gašić

Autor