Crveni tepih koji se najviše čekao: Bred Pit, Leonardo Dikaprio, Tarantino … prošetali Kanom, sve je prštalo od glamura (foto galerija)


Najiščekivaniji crvenih tepih 72. Filmskog festivala dogodio se juče u Kanu kada su na svetskoj premijeri filma “Bilo jednom u Holivudu” prodefilirali američki reditelj Kventin Tarantino, američki glumci Leonardo Dikaprio i Bred Pit te australska glumica Margo Robi, piše Daily Mail.

Kventin Tarantino: Dikaprio i Bred Pit su najuzbudljiviji i najmračniji glumački par

Za dugoočekivanu premijeru Tarantinovog devetog filma glavni glumci obukli su smokinge – Pit crni, Dikaprio tamnoplavi, dok se Robijeva odlučila za neobičnu kombinaciju Chanelove haljine i pantalona.

“Najpoželjniji neženja” našao ljubav svog života: Hoće li Leonardo Dikaprio stati pred oltar?

Slavni reditelj pojavio se u crnom odelu s kravatom, a na premijeru je stigao u pratnji svoje više od dve decenije mlađe supruge, izraelske pevačice i manekenke Danijele Pik, s kojom se nedavno venčao.

Margo Robi: Kako sam posle šamara Leonardu Dikapriju ostvarila svoje snove

Na crvenom tepihu im se pridružila i kolegica iz filma Dakota Faning, koja je za ovu svečanu priliku odabrala glamuroznu dugačku belu haljinu ukrašenu zlatnom mašnom oko struka.

Premijeri filma prisustvovale su i brojne zvezde industrije zabave pa su tako crvenim tepihom prošetali: devojka Leonarda Dikaprija glumica i manekenka Kamila Morone, sin Viktorije i Dejvida BekamaBruklin koji je u Kan stigao sa svojom devojkom Hanom Kros, glumaci Edrijen Brodi i Dijego Luna, glumica i članica kanskog žirija Eli Faning, njena koleginica Mišel Rodrigez, manekenka Sara Sampaio i Vini Harlou i mnogi drugi.

Posle premijere Tarantinov novi film, koji se bavi Holivudom na prelazu iz 60-ih u 70-e, popraćen je sa sedmominutnim ovacijama, a kritičari su ga uglavnom zasuli hvalospevima.

Zvezda u akciji: Pucnjava i ples Leonarda Dikapria (foto)

Reditelj je na Tviter profilu filma pozvao sve koji su videli film da drugima ne otkrivaju njegovu radnju.

Volim film. Vi volite film. To je putovanje prvog otkrivanja neke priče. Oduševljen sam što ovde u Kanu s festivalskom publikom delim ‘Bilo jednom u Hollywoodu’. Glumci i ekipa radili su naporno da bi stvorili nešto originalno i jedino što tražim je da svi izbegnu otkrivanje bilo čega što bi drugima onemogućilo da na isti način dožive film. Hvala vam – napisao je Tarantino na komadu papira.

U foto galeriji pogledajte ko je sve bio na premijeri Tarantinovog filma u Kanu…

Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi