Izgubila najvažniju bitku: Preminula pevačica Dona Ares

Autor:

02.10.2017 16:28

Foto:

Foto:



Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares (40), preminula je juče u rodnom Bihaću.  Dona se tri puta puta borila sa opakim neprijateljem, karcinomom grlića materice, koji su joj lekari dijagnostikovali 2014. godine.

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on Sep 26, 2017 at 5:16pm PDT


Posle dve godine terapija i borbe za život, pevačica je uspela da pobedi opaku bolest. Nažalost, to nije bio kraj njene borbe. U maju 2016. godine Dona je saopštila da postoji mogućnost da se karcinom vratio. Usledila je još jedna borba, iz koje je pevačica ponovo izašla kao pobednica.

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on Mar 6, 2017 at 4:35am PST


– Ko je pratio i čitao knjigu zna šta se dešavalo tog datuma i zašto je važan, 24.10. druga godina. I najnovija saznanja danas iz bolnice … Odlični rezultati PET CT-a. E pa od danas se računam kao zdrava, iako još na oporavku, ali bez te proklete životinje. Jer danas je odličan dan i zdrava, jača sam! Hvala na podršci iako vi već znate moju večnu zahvalnost na snazi koju ste mi dali kad je trebalo. Volim vas – napisala je Dona u komentaru uz fotografiju koju je objavila na instagramu krajem 2016.

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on Feb 17, 2017 at 3:22am PST


Nažalost, ni ova pobeda nije bila dugog veka. Uprkos otimizmu koji je krasio i koji je inspirisao mnoge širom regiona, početkom 2017. pevačica se ponovo uhvatila u koštac sa opakim neprijateljem. Ovu, najvažniju bitku je izgubila.

Muzikom je počela da se bavi još kao dete, a pod umetničkim imenom Dona Ares nastupa od 1997. godine.

 

 

Maja Gašić

Autor