Dala novu šansu ljubavi: Udaje se Vanesa Paradi

Nakon rakida 14-godišnje veze sa muškarcem koga je svojevremeno opisala kao “ljubav njenog života”, glumcem Džonijem Depom, francuska pevačica i glumica Vanesa Paradi je izgleda ponovo spremna da pruži šansu ljubavi.

Prebolela je Džonija Depa: Vanesa Paradi uživa u novoj ljubavi


Iako sa Depom nije bila u zvaničnom braku, glumici je razlaz od holivudskog superstara sa kojim ima dvoje dece – ćerku Lili Rouz Melodi Dep i sina Džona Kristofera Depa III, izuzetno teško pao. Razočarana u ljubav, tada je izjavila da se nikada neće udavati.

Ali, čini se da je promenila mišljenje. Atraktivna francuskinja je od kraja 2016. godine u vezi sa rediteljem Semjuelom Benšetriom, a s kojim se zbližila na setu filma “Chien” koji je on režirao.

Glumica je dugo odbijala da komentariše njihov status u javnosti, ali istina se nije mogla sakriti. Da se radi o pravoj ljubavi, govori i činjenica da par planira da se venča ovog leta!

Kako prenose francuski mediji, svadba bi trebalo da se održi na  francuskom ostrvu Re. Slavlje će biti intimno, u krugu najbliže rodbine i prijatelja.