Zvezda koja ne tamni: Balaševiću stigla neobična čestitka za rođendan (foto)

Autor:

12.05.2017 14:44

Foto:

Foto:



Naš proslavljeni kantautor Đorđe Balašević juče je proslavio 64. rođendan. Popularni Novosađanin svoj divan dan proveo je u društvu supruge Olivere i prijatelja, a njihova ćerka Beba je fotografije sa intimnog slavlja podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

Kako je Đole Balašević delio “roditeljske savete” sinu Aleksi

- Pozdrav iz Novog Sada od likova sa slike... Mozda ih znate - napisala je Balaševićeva ćerka.

A da je Đole bio i ostao jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda, te da njegovi fanovi ne zaboravljaju njegov rođendan, povrđuju i slike kojima se Beba takođe pohvalila na Fejsbuku.

Naime, Balaševićevi prijatelji i poštovaoci prosvalili su njegov rođendan i u hrvatskoj prestonici, pa su na vrhu jedne zgrade u centru Zagreba na bilbordu postavili Balaševićevu sliku uz poruku: "Đole, srećan ti rođendan."

Olivera Balašević: Žena je ta koja brani tvrđavu, znam to iz ličnog iskustva

Inače, čuveni Panonski mornar i njegova supruga Olivera prethodnog vikenda su proslavili 36 godina braka, a sudeći po fotografijama koje je kantautor objavio na svom Fejsbuk profilu, dobrog raspoloženja nije manjkalo.

Emotivno putovanje u prošlost: Đorđe i Olivera Balašević su proslavili 36 godina braka, a evo kako je izgledalo njihovo venčanje (foto)

Komentari. (0)

Loading