Problemi u avionu: Lidija Vukićević se suočila sa ozbiljnom pretnjom (Foto)

Autor:

12.08.2021 20:05

Foto:

Foto:

Pre nego što se javila pratiocima da odlazi na letovanje i ukrcala na avion, glumica je doživela neprijatnost na aerodromu.



Vreme je - tim rečima obratila se Lidija Vukićević pratiocima na instagramu, sa aerodroma Nikola Tesla, i poručila svima da konačno odlazi na odmor.

Iako ovo nije prvo letovanje na koje odlazi zgodna glumica, koja je već bila u Egiptuovo putovanje je malo drugačije. Sa Lidijom je krenuo i njen kućni ljubimac, što joj je napravilo problem pri samom ulasku na aerodrom. 

Čim je stigla, Lidija je naišla na mali problem jer je osoblje mislilo da glumica nije na vreme spremila svu potrebnu dokumentaciju za putovanje sa kućnim ljubimcem. 

Pročitajte i Lidija Vukićević proslavila 59. rođendan, jedan detalj ukrao je svu pažnju

Ukoliko želite da putujete sa svojim malim prijateljem, koji mora da ima ispod osam kilograma zajedno sa nosiljkom, potrebno vam je uverenje o vakcinacijama i još mnogo zdravstvenih potvrda.

Sve ljubimce koji su stariji preko 90 dana neophodno je čipovati i vakcinisati protiv zoonoze, besnila i drugih zaraznih bolesti i tom prilikom dobija se pasoš za kućne ljubimce, koji nije nužan, ali je dovoljan dokument da pas pređe granicu. 

Procedura pripreme kućnog ljubimca za let avionom je duga i može da potraje i oko četiri meseca, ali kada je glumica izvadila svu potrebnu dokumentaciju i dokazala da je o svemu povela računa na vreme - mogla je mirno da se ukrca u avion i ode na letovanje. 

Pročitajte i Koja je atraktivnija? Upoznajte sestru Lidije Vukićević! (foto)

Znajući Lidiju, ovih dana nas očekuje mnogo fotki sa plaže, u neobičnim pozama. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Kukavci

13.08.2021 00:43

Mili bože fotošopa. Niđe struka, pripašće joj muka. A ručerde i nožurde zaboravila...fuj...odvratno...

Saturnija

14.08.2021 02:43

Vec bombastican naslov ukazuje na tresh objavu koja sluzi zamajavanju citatelja, zaradi novinara i pojavljivanju u medijima osrednje glumice. Procitala sam tekst samo da bih ga mogla rangirati u odnosu na slicne u kategoriji "Zlatne maline". Zalosno je danasnje novinarstvo. Nigde prave kulture pri izrazavanju, zanimljivosti i odabira pravih licnosti za teme.

Glirija

14.08.2021 22:03

Muce jadne zivotinje i vucaraju po vrucini na razne destinacije.Uplati hotel za pse pa idi,ne maltretiraj zivotinje a ni ljude na odmoru.