Pratioci Instagram naloga Elene Karaman odavno su upoznati sa, za ovo podneblje, neobičnim ceremonijama i ritualima koje ona praktikuje.

Pročitajte i Pored sina, Jugoslava i Elenu će uvek povezivati još nešto, što se danas retko viđa

Zainteresovani za njena postignuća u tom domenu, pokušali su da ubede Elenu da svoje učenje preko objava na društvenoj mreži podigne na viši nivo. Fanovi su predlagali osnivanje svojevrsnog centra za učenje, a pokazalo se da je Elena već razmišljala u tom pravcu.

- U pripremi su temple teachings.. trebalo je da zažive ove godine, ali lične i kolektivne dinamike su uslovile neku potrebu za pauzom.. osluškujem i osećam, vraćam energiju, pa kad budem osetila da sam u poravnanju sa sobom na svim nivoima onda će doći na red.. ne mozemo da služimo drugima iz prazne caše - napisala je Elena potencijalnim učenicima.

Pročitajte i Elena Karaman Karić podržala žene - Provokativnom fotografijom poslala snažnu poruku (foto)

Ona je, takođe, podelila i jednu tužnu vest. Poznato je da je Elena veliki ljubitelj životinja i da je u svojoj kući na Kosmaju, između ostalih, imala i koze. Nažalost, dve su preminule, a ispostavilo se da se to dogodilo iste noći.

Dizajnerka je ovu tužnu vest objavila poetično je uobličivši.

Pročitajte i Elena Karaman potvrdila glasine? Nakon razvoda, vreme provodi sa njim (foto)

- Eto pre par dana Lepa i Juca, moje dve kozice su zaspale. Onako duboko kako biva kada duša odluči da ide u nebesku avanturu i da ne gleda u nazad... Iste noći u isto vreme. Majka i ćerka... Ko će znati zašto... Nije im se išlo na drugo mesto. Kad već treba da menjaju okruženje rešile da skoknu do zvezda... I da se tamo nastane... Za sada. Do neke nove zemaljske priče - napisala je Elena, osvrnuvši se usput na napuštanje svog višegodišnjeg doma.

Komentari (0)

Loading