Jedna ćerka javnosti je i te kako poznata, a ko je druga naslednica Verice Rakočević?

Autor:

10.03.2021 21:00

Foto:

Foto:

Porodica Verice Rakočevic mnogobrojnija nego što se misli. Iako je Elena Karaman često u medijima, njena polusestra svoj život gradi daleko od očiju javnosti, ali i daleko od Srbije.



Modna dizajnerka Verica Rakočević često je pod lupom javnosti kako zbog svog profesionalnog tako i zbog svog privatnog života. Kao dete poznatog roditelja, a kasnije i supruga poznatog biznismena, Elena Karić privlači pažnju medija podjednako kao majka. Ipak, neko odbija pažnju javnosti i svoj život želi da sačuva za sebe. Toj priči pripadaju Veričino dvoje mlađe dece, sin Milorag i ćerka Milena.

Pročitajte i Verica Rakočević presrećna: Ljubav kakva se ne može opisati!

 

 

O Mileni se malo šta zna osim da je nedavno dobila sina Nikšu i da ga baka redovno posećuje u Njujorku gde živi sa Milenom. Milena je devedesetih emigrirala u SAD i retko dolazi u Srbiju. U Njujorku je ostvarila uspešnu karijeru modnog fotografa.

Verica ističe da joj je ćerka potpuno drugačija od ostale dece.

Pročitajte i Verica Rakočević - Na život gledam kao na dar

 


-Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne - prenosi Kurir.

 

Kako je među decom došlo do takve podele na one kojima prepoznatljivost ne smeta i na one koji ne žele da ih na ulici prepoznaju, ni samoj majci nije najjasnije

Pročitajte i Elena Karaman Karić podržala žene: Provokativnom fotografijom poslala snažnu poruku (foto)

 

 

- Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca - navela je jednom prilikom kreatorka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading