Domaći mediji poslednjih dana izveštavaju o zdravlju čuvenog glumca Vlaste Velisavljevića, te je to bila tema broj jedan. Porodica i prijatelji izuzetno su zabrinuti, Vlasta se već neko vreme nalazi na intenzivnoj nezi, a njegova supruga Nada, za naš portal otkrila je kako se glumac oseća. 

Iako se Nada nedavno oglasila u domaćim medijima, otkrivši da i dalje nema precizne informacije, ovog puta otkrila je kakvo je zapravo zdravstveno stanje Vlaste, vidno uznemirena.

- Vlasta je trenutno na respiratoru. Virus je zahvatio samo jedno plućno krilo, a olakšavajuća okolnost jeste što Vlasta nema hroničnih bolesti - priča Nada, te otkiva da jedan detalj daje povod za optimizam.

Pročitajte i Glumac Vlasta Velisavljević hitno hospitalizovan!

Ata Images

 

- Doktori su nam rekli da su Vlastini krvni sudovi kao kod tridesetogodišnjaka - nastavlja Nada, te ističe da joj još uvek niko nije rekao konkretne informacije. Pitanje koje se samo nameće jeste i kako se Vlasta zapravo zarazio, obzirom da zbog svojih godina nije izlazio iz kuće, a Nada otkriva: 

- Mislim da se zarazio kada je išao da produži vozačku dozvolu - zaključila je supruga čuvenog glumca.

Dok porodica i domaća javnost s nestrpljenjem isčekuju konkretne informacije o zdravlju glumca, koji je svojom harizmom i neverovatnim talentom osvojio srca domaće publike, nadamo se da će one biti ohrabrujuće, te da će Vlasta nastaviti da nas oduševljava svojom glumom.

Čitajte i:

Komentari (1)

Loading
Belka 16:51 22.03.2021

Dragi naš Vlasto, želimo Vam uspešan i brz oporavak, ❤ Vas vaša pozorišna i TV publika.