Supruga Vlaste Velisavljevića otkriva nove detalje o njegovom zdravlju!

Autor:

22.03.2021 12:45

Foto:

Foto:

Vlasta Velisavljević zdravlje čuvenog glumca tema je broj jedan u domaćim medijima. Kako Vlasta zbog svojih godina spada u grupu rizičnih građana vest o njegovom zdravlju posebno je zabrinula sve!



Domaći mediji poslednjih dana izveštavaju o zdravlju čuvenog glumca Vlaste Velisavljevića, te je to bila tema broj jedan. Porodica i prijatelji izuzetno su zabrinuti, Vlasta se već neko vreme nalazi na intenzivnoj nezi, a njegova supruga Nada, za naš portal otkrila je kako se glumac oseća. 

Iako se Nada nedavno oglasila u domaćim medijima, otkrivši da i dalje nema precizne informacije, ovog puta otkrila je kakvo je zapravo zdravstveno stanje Vlaste, vidno uznemirena.

- Vlasta je trenutno na respiratoru. Virus je zahvatio samo jedno plućno krilo, a olakšavajuća okolnost jeste što Vlasta nema hroničnih bolesti - priča Nada, te otkiva da jedan detalj daje povod za optimizam.

Pročitajte i Glumac Vlasta Velisavljević hitno hospitalizovan!

Ata Images

 

- Doktori su nam rekli da su Vlastini krvni sudovi kao kod tridesetogodišnjaka - nastavlja Nada, te ističe da joj još uvek niko nije rekao konkretne informacije. Pitanje koje se samo nameće jeste i kako se Vlasta zapravo zarazio, obzirom da zbog svojih godina nije izlazio iz kuće, a Nada otkriva: 

- Mislim da se zarazio kada je išao da produži vozačku dozvolu - zaključila je supruga čuvenog glumca.

Dok porodica i domaća javnost s nestrpljenjem isčekuju konkretne informacije o zdravlju glumca, koji je svojom harizmom i neverovatnim talentom osvojio srca domaće publike, nadamo se da će one biti ohrabrujuće, te da će Vlasta nastaviti da nas oduševljava svojom glumom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Belka

22.03.2021 16:51

Dragi naš Vlasto, želimo Vam uspešan i brz oporavak, ❤ Vas vaša pozorišna i TV publika.