Nataša Pavlović ponovo pred kamerama: Na svu sreću, beba je dobra pa mogu da se vratim “Praktičnoj ženi”

Dobar savet zlata vredi – za ovu izreku odvajakada se zna, a nju u konkretnom značenju primenjuje voditeljka i autorka emisije “Praktična žena” Nataša Pavlović.

Ona će nam ponovo radnim danima na Prvoj davati korisne savete za lakšu svakodnevicu. U treću sezonu “Praktične žene” Pavlovićeva ulazi sa, kako kaže, velikim entuzijazmom, jer se letos ponovo ostvarila u ulozi majke.


Veliki izazov je preda mnom – iskrena je Nataša. – Trudim se da postignem sve, i privatno i poslovno. Na svu sreću, beba je zaista dobra. Noću lepo spava, pa imam vremena da se odmorim, ali i posvetim starijem detetu, đaku prvaku. Porodica mi je, naravno, na prvom mestu, ali sebi sam zadala zadatak da pokušam da sve postignem – kaže voditeljka za Novosti  i dodaje:

Nataša Pavlović – supermama: Kad su deca u pitanju, ništa ne prepušta slučaju

Veliku pomoć i podršku imam u porodici i saradnicima, bez kojih ne bih uspela. Radim mnogo kod kuće, a odlazim samo na snimanja. Rad u “Praktičnoj ženi” nije samo posao, već i pravo uživanje. Kontakt sa publikom u studiju i gledateljkama daje mi elan da istrajem.

O tome da li će u novim epizodama biti više saveta za novopečene mame, popularna vodteljka kaže:

Biće, ali neću preterivati u tome. Nisu sve naše gledateljke novopečene mame, pa ne želim da dosadim s tom temom. Mada, otkako sam se porodila, gledateljke mi preko društvenih mreža sve više postavljaju pitanja na tu temu. Odgovaram im sa zadovoljstvom, ali što se emisije tiče – postojaće balanas – priča Nataša koja je u braku sa producentom Predragom Pavlovićem, sa kojim ima sedmogodišnjeg sina Olega, a polovinom jula ove godine njihova porodica je uvećana za još jednog dečaka.

U razgovoru za “Gloriju” voditeljka je otkrila i da joj je veoma važno da u emisiji bude iskrena, bez trunke laži jer je to jedini način da joj publika veruje.

Nataša Pavlović o suprugu: On je muškarac kakvog bi svaka žena poželela

Što se saveta tiče, možda ne znam da napravim svaku od onih stvarčica koje pokazujemo u segmentu “uradi sam”, ali zato imam goste koji to umeju. Baš kao i kad je reč o gajenju cveća, u šta se ne razumem mnogo. Ne pravim se da sam superžena, ne glumatam, ono čime ne vladam prepustim onima koji to bolje znaju. Kad sam počela da radim “Praktičnu ženu”, rekla sam neću ništa da lažem, u smislu da se predstavljam kakva nisam, jer mi žene neće verovati. Čak nisam htela da reklamiram proizvode iza kojih ne bih mogla da stanem. Sve što govorim sama sam iskusila i mogu i drugima da preporučim. I mislim da mi zato ljudi i veruju – zaključila je autorka emisije “Praktična žena”.

Autor: Gloria.rs/ Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi