Nataša Pavlović - supermama: Kad su deca u pitanju, ništa ne prepušta slučaju

Autor:

27.07.2017 19:00

Foto:

Foto:



Popularna autorka i voditeljka “Praktične žene” na TV Prva Nataša Pavlović (41) i njen suprug producent Predrag Pavlović (46), pre dve nedelje su dobili drugo dete. Par koji je ovog proleća proslavio 11 godina ljubavi, već ima sina Olega, a sad je ovaj šestogodišnjak dobio i brata! Kako je voditeljka već otkrila, Oleg je “skakao od sreće” kad je čuo da stiže dečak.

Radosne vesti! Porodila se Nataša Pavlović!

Voditeljka koju gledaoci kraj malih ekrana izuzetno cene i poštuju jer je iskrena i otvoreno, bez "ulepšavanja" govori o temama koje interesuju "obične" žene, za drugi porođaj je bila potpuno spremna. Kako je u razgovoru za "Gloriju" otkrila, plan je bio da ceo taj događaj snimi kamerom, budući da se znalo da će se poroditi carskim rezom.

- Dogovorili smo se da se opet porodim carskim rezom, ali uz lokalnu anesteziju, kako bih videla bepca čim dođe na svet i mogla sve da snimim kamerom - ispričala je tada Nataša.


Porođaj je protekao savršeno, a Nataša nije propustila da se putem društvenih mreža zahvali osoblju bolnice koja se starala o njoj i njenom dečaku.


- Najiskrenije hvala dr Piliću koji je me porodio, ali i svim ostalim lekarima: dr Miladinoviću, dr Nedeljkoviću, dr Maričiću, dr Prokić i svim predivnim sestrama iz bolnice koji su učinili da te dane pamtim kao najlepše iskustvo; po sigurnosti, stručnosti i lakoći. Ovi divni ljudi su brinuli o bepcu i meni, kao i o ostalim porodiljama koje sam tamo upoznala, podjednako posvećeno, tako da od nas: beskrajno hvala za sve - napisala je Nataša u komentaru uz fotografiju.

Budući da ništa ne prepušta slučaju, i ovog puta se postarala da zaštiti zadravlje i budućnost svog sina. Naime, Nataša se odlučila na čuvanje matičnih ćelija, što je uradila i pre sedam godina kada se porodila sa Olegom.


 - Kao i svakom roditelju najvažnije mi je zdravlje dece, zato sam se ponovo (kao i pre 7 god) odlučila na čuvanje matičnih ćelija bebe, kao zalog za sigurniju budućnost - otkrila je Nataša na svom instagram profilu.
Maja Gašić

Autor