Kajli Minog: Zlatna u svemu osim u vezama


Australijska pop zvezda, koja je uoči 50. rođendana objavila album ‘Golden’, u karijeri je obarala sve rekorde prodaje, snimila desetine hitova i zaradila više od 100 miliona dolara – ali još nije našla muškarca svog života

Znate li šta je zajedničko pevačima i morskim psima? Ne smemo stati, ni trenutka, inače umiremo – izjavila je slavna Australijanka Kajli Minog najavljujući “Golden”, svoj četrnaesti, nedavno objavljeni studijski album.

Iako ovih dana proslavlja pedeseti rođendan, australijska “džepna Venera” uopšte ne odaje utisak kao da je zašla u drugu polovinu života. Visoka tek 152 cm, besprekorne linije i sjajne kondicije, nije izgubila ništa od mladalačkog držanja, a u razigranim i koreografski atraktivnim spotovima nimalo ne zaostaje za upola mlađim profesionalnim plesačima.

Nakon trideset godina burne i uspešne karijere dospela je i u Ginisovu knjigu rekorda kao prva pevačica koja je izdala pet najpopularnijih albuma u tri decenije zaredom. Kajli, koja je toliko omiljena i poznata širom sveta da je dovoljno reći samo njeno ime – kako tvrdi australijska muzička kritičarka Fiona Makdonald – prodala je više od 80 miliona albuma, a bogatstvo joj se procenjuje na stotinak miliona dolara.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 28. maja!

Autor: Vesna Gostimir
Foto: Guliver/ Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi