Jelena Ivanović i Branislav Tomašević u novoj “Gloriji”: Za sreću je potrebno petoro

Da porodični život poznatih i uspešnih može biti skladan i lišen trzavica svedoči primer nekadašnjeg top-modela i vrhunskog glumca koji su svojim sinovima Dušanu, Bogdanu i Stefanu kreirali idealni ambijent za odrastanje

Jelena Ivanović Tomašević (38), nekadašnja manekenka i vlasnica modne agencije “Model Scouting Office”, i njen suprug, glumac Branislav Tomašević (39), podjednako su uspešni na profesionalnom i na privatnom planu. Porodični sklad i međusobnu ljubav učvrstila su njihova tri sina, Dušan (11), Bogdan (8) i maleni Stefan koji će u januaru napuniti dve godine. Kako izgleda život s tri mališana različitih uzrasta, od kojih dvojica imaju i školske i vanškolske aktivnosti, i kako uspešno pomiriti posao i privatan život, za Gloriju otkriva ovaj poznati par.


– Mudri ljudi su odavno rekli da treba živeti u sadašnjosti, odnosno u trenutku, a ja sam to shvatila tek kad sam dobila treće dete – priznaje Jelena, kojoj je na poslednjoj Nedelji mode u Parizu odata velika počast od strane modne kuće Issey Miyake. – Jedino na taj način stvari zapravo dođu na svoje mesto: kada se bavim isključivo onim što je u datom momentu preda mnom. Dok sam na poslu, ne mislim o deci, a kad sam s decom, potpuno sam im posvećena. Sve eventualne nepredviđene situacije i probleme rešavamo u hodu, a svi imamo dobru volju da jedni drugima izađemo u susret. 

Ostatak teksta pročitajte u novom, prazničnom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 30. decembra!

Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Luka Bošković
Podelite sa prijateljima:
Tagovi