Iskrena ispovest muzičke dive: Bijonse o strahu za život blizanaca, ljubavi prema Džej Ziju i višku kilograma 


Muzička diva Bijonse otvorila je dušu za septembarsko izdanje magazina “Vogue”, čiju naslovnicu i krasi, a u podužem intervjuu otkrila je neke detalje iz privatnog života o kojima se do sada samo nagađalo.

Aleksandar Mekvin i Guči kreacije samo za divu: Bijonse pozirala za Vogue (foto)

Najbogatija muzička zvezda i supruga repera Džej Zija, koja je pre godinu dana rodila blizance Rumi i Sira, prvi put je pričala o porođaju i opasnosti u kojoj su se ona i bebice našli.

– Imala sam 99 kilograma kad sam rodila Rumi i Sira. Bila sam sva natečena od trovanja krvi i morala sam da ležim više od mesec dana. Moje zdravlje i zdravlje moje dece bilo je ugroženo pa sam morala da idem na hitan carski rez. Verujem da nas je to spasilo. Suprug je u toj situaciji bio sjajan, bio je moja stena i oslonac. Srećna sam što sam bila svedok njegove snage, ali i tog razvoja koji ga je učinio muškarcem, mojim najboljim prijateljem i ocem. Borila sam se za život, a da nisam bila svesna. Tek sam nakon nekoliko meseci uspela da shvatim šta se sve dogodilo – ispričala je Bijonse, dodavši da joj je nakon trudnoće još uvek ostao višak kilograma, ali da se danas time ne opterećuje.

 

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

Bijonse, moda i Koačela: Nova Balmain kolekcija po ukusu fanova r’n’b dive (foto)

– Posle carskog reza svoej telo sam osećala sasvim drugačije. To je velika operacija. Mislim da mnogi to ne razumeju. Tokom oporavka, ugađala sam sebi, brinula se o sebi i naučila da prihvatim svoje obline. Nakon šest meseci postala sam privremeno vegan, prestala sam da pijem kafu, alkohol i voćne sokove. Bila sam strpljiva, zavole sam sam svoje obline. Svidele su se i mom suprugu i deci – dodala je i nastavila – Mislim da je važno i za žene i za muškarce da vide i cene lepotu prirodnog tela. Danas su moje ruke, ramena, grudi, ali i bokovi mnogo veći, imam još uvek stomačić, i uopšte ne žurimcda ga se rešim. Kada poželim ponovo da imam trbušnjake, probudiću zver u sebi i ubijati se od vežbi dok ih ne dobijem.

Ponosna mama Bijonse: Pevačica više ne krije blizance (foto)

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi