Dragana Mićalović: Ponovo u školskoj klupi


– Niko nije znao za moj plan, čak ni majka. Mesecima mi se ta odluka motala po glavi, spremala sam se da izađem na prijemni, ali sam se mnogo plašila. Do poslednjeg trenutka sam se premišljala. Kako da kao neko ko ima 28 godina i karijeru iza sebe, i možda u ovom trenutku treba da razmišlja o zasnivanju porodice i deci, krenem sve iz početka? Trebalo mi je mnogo smelosti da izađem na prijemni i radim ga pred ljudima koji su me već gledali na televiziji, koji me znaju. To je najhrabriji potez u mom životu, najvažniji za mene lično. Potez na koji sam najponosnija.

VELIKI MOTIV

Uprkos velikom strahu, uspela je da pruži najviše kad je to bilo najpotrebnije. Bila je svesna da bi zbog njenog uspeha najponosniji bio njen otac, koji je preminuo pre dve godine.

Već sam izlazila na prijemni za glumu i nisam prošla. Pre nego što sam upisala Fakultet za kulturu i medije, koji mi je bio opcija B, obećala sam sebi da više nikad neću konkurisati na glumi. U međuvremenu sam počela da radim ono što najviše volim, uprkos komentarima da nisam školovana glumica i bojazni da možda nije u redu što ljudima koji su se mučili četiri godine na fakultetu ja na neki način otimam hleb iz usta. Nisam se dobro osećala zbog toga i tata je znao koliko me to muči. Njegova velika želja bila je da upišem glumu i bilo mu je žao kad nisam. Misao o tome me je još više gurala ka cilju.

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi