Dragana Mićalović: Modrice kao mera dobrog odmora


Zbog osećaja malaksalosti i iscrpljenosti po povratku s mora glumica Dragana Mićalović primila je infuziju i ubrzo posle toga vratila se na snimanje sitkoma

Po povratku sa odmora na Adi Bojani glumica Dragana Mićalović (28) je zbog malih zdravstvenih smetnji i osećaja malaksalosti i iscrpljenosti morala da se obrati lekaru, koji joj je preporučio koktel infuziju, posle čega je sve bilo u najboljem redu i ona se vratila svojim uobičajenim obavezama.

– Kao i svake godine bila sam na odmoru na Adi Bojani. Na putu kući osećala sam mučninu, a potom i blagu malaksalost, koja se po dolasku u Beograd pojačala. Mislim da je tome doprineo neprijatan miris koji se tih dana širio gradom. Pretpostavila sam da sam na moru zaradila neku uobičajenu letnju virozu ili bakterijsku infekciju. Mučnine su brzo prošle, ali sam se zbog tog osećaja malaksalosti javila doktorki Branki koju sam upoznala na snimanju šoua “Tvoje lice zvuči poznato”. Ona je brinula o zdravlju svih učesnika. Zbližile smo se i od tada je pitam za savet svaki put kada imam neki zdravstveni problem. Posavetovala me je da ipak odem kod lekara i rekla da misli da će se sve to rešiti jednom koktel infuzijom koja sadrži sve vitamine potrebne za oporavak.

Da li ste je poslušali?

– Naravno. Sve je bilo kako je rekla. Otišla sam kod lekara i primila infuziju. Odmah sam se osetila bolje. Nije prvi put da sam primila infuziju. Taj rastvor sadrži razne vitamine i minerale koji pomažu da se telo brzo oporavi i vrati energiju. Često ga glumci i muzičari koriste kada mnogo rade, tako da u tome nema ničeg neobičnog.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Dalibor Danilović, Jelena Jovanov, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi