Brutalno iskrena Adel: U trudnoći i majčinstvu sam izgubila deo sebe


Nakon što joj je uručena Gremi nagrada za najbolji album Adel napravila poteze o kojima danas priča cela planeta. Prvo je polomila statuu na dva dela kako bi jedan deo dala Bijonse jer je smatrala da Kraljica B to zaslužuje,a onda je mnoge iznenadila emotivnim priznanjem.

Фотографија корисника @adele дана

Američke muzičke nagrade: Kako je Adel svoj Gremi “podelila” sa Bijonse (video)

-Rođenje deteta zaista je velika promena u životu svake žene i trenutak kada se menjaju prioriteti, a to nije lako prihvatiti pogotovo ako se majka želi ostvariti iu poslovnom smislu. Kombinovanje materinstva i karijere ponekad je iscrpljujuće.

Фотографија корисника @adele дана

Pre pet godina kada sam zadnji put bila ovde, bila sam trudna, ali nisam to još znala. Nedugo nakon dodele sam saznala za trudnoću i to je bio najveći blagoslov u mom životu. Ali u trudnoći i majčinstvu izgubila sam veliki deo sebe. Borila sam se s majčinstvom i još uvek se borim, a ova pobeda je poput punog kruga za mene. Kao da se deo mene vratio meni, kazala je i dobila aplauz za svoju iskrenost.

Haljina Kejt Midlton pobrala svu pažnju na dodeli BAFTA nagrada

Britanska pevačica retko govori o svom privatnom životu ali je u nedavnom intervjuu za Vaniti Fair otkrila deo svoje borbe.

-Najhrabrija stvar je ne imati dete. Moji prijatelji i ja osećali smo pritisak zbog toga i mislili da moramo imati decu jer to rade odrasli. Volim svog sina više od svega, ali na dnevnoj bazi, kada ulovim minutu ili dve, poželim da opet mogu raditi što god želim i kad god želim. Svaki dan se tako osećam, zaključila je pevačica i tako olakšala svim onima majkama koje se osećaju poput nje.

Autor: Gloria/M.M
Foto: Guliver/Getty
Podelite sa prijateljima:
Tagovi