Anja Mit: Leto velikih odluka

Osim što je promenila boju kose i operisala strabizam, dramska umetnica Anja Mit odlučila je da se posle četiri godine pauze uzrokovane poslovnim obavezama vrati na fakultet i diplomira glumu

Teorija da žene prave velike promene s kosom kada su nezadovoljne svojim životom nije istinita u slučaju glumice Anje Mit (27). To što je nedavno od nežne plavuše postala tajanstvena brineta koincidiralo je s nekoliko lepih odluka u njenom životu, među kojima je najvažnija ta da je rešila da se posle četiri godine pauze vrati učenju i diplomira glumu na Akademiji umetnosti.


– Volim transformacije. Dopada mi se da u nove uloge ulazim s drugačijim izgledom. Naravno, za to čovek prvo treba da se menja iznutra. Kada sam završila rad na trećoj sezoni serije “Komšije”, jedva sam čekala da konačno promenim boju kose i iz crne sam prešla u plavu. I pre toga sam jedno vreme bila plavuša. Na audiciju za seriju “Istine i laži” došla sam sa dugom plavom kosom i prošla, a onda sam odlučila da je skratim. Reditelj nije imao ništa protiv i ja sam u lik Tare ušla sa sasvim novim izgledom – kao plavuša kratke kose. Po završetku snimanja serije poželela sam da napravim promenu i pre mesec i po ofarbala sam se u smeđe. Za mene je to kao da skidam kostim i otvaram se za novu rolu, a neke su već u najavi. Veoma je važno da glumci budu spremni na takve promene, kako se ne bi svrstali u tipske uloge.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Dalibor Danilović, Aleksandar Krstović, TV Prva
Podelite sa prijateljima:
Tagovi