Lepa Brena inicirala prekid: Viktor i Sandra stavili tačku na ljubav?

Autor:

10.09.2021 22:45

Foto:

Foto:

Sin Lepe Brene, Viktor prethodnih meseci vrlo često se pojavljivao na naslovnim stranama domaćih portala, a sve zbog navoda da je stavio tačku na ljubav sa svojom izabranicom Sandrom.



Brojni domaći mediji prethodnih nedelja preneli su da je Brenin sin Viktor stavio tačku na ljubav sa svojom izabranicom Sandrom, međutim ovi navodi nikada nisu dobili zvaničnu potvrdu, te je čitava priča na neko vreme pala u drugi plan.

Međutim, poslednjih dana domaći mediji ponovo su krenuli da izveštavaju o pomenutom rastanku, a za čitavu situaciju kao glavnog krivca označili su Viktorovu majku, pevačicu Lepu Brenu.

Pročitajte i Dok javnost čeka svadbu godine, Viktor i Sandra saopštili neočekivane vesti!

Stefan Živojinović / ATA Images

 

- Ta veza je bila osuđena na propast. Viktor je još nezreo i nije planirao da se ženi, a Sandra je to žarko želela. Njoj je bio cilj da uđe u porodicu Živojinović, ali je Vitkro imao druge planove. On je još neiživljen, mlad i želi da putuje. Konstantno putuje i zeza se, a ona misli da će je veriti. Nedavno je trebalo da proslave godišnjicu, ali se to nije dogodilo. Raskinuli su pre toga - otkrio je neimenovani izvor, koji takođe tvrdi da osim potpuno različitih pogleda na budućnost, prepreka njihovoj vezi bila i činjenica da se Breni ne dopada Sandra.

- Sandra izgleda nije pokazala dovoljno poštovanja prema Breni, a to nije smelo da joj se dogodi. Osim toga, Brena ne voli mnogo provokativne devojke i one koje dosta izlaze, a Sanda je mlada i voli provod. Tako da je jedan od razloga raskida bio i taj što se Viktorovoj majci Sandra nije sivđala - zaključio je pomenuti izvor za Alo!

Pročitajte i Zloupotrebljena: Lepa Brena se izvinjava svima koji su iskorišćeni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kako će se dalje razvijati čitava situacija videćemo u danimia koji dolaze, međutim nema sumnje da će u domu Živojinovića biti i te kako zanimljivo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading