Niko ih ne nosi bolje: Raskošne obline Bijonse Nouls

Autor:

31.08.2021 19:30

Foto:

Foto:

Početkom ovog veka, nekoliko žena je potisnulo ideal lepote nametnut od modne industrije, koja je još od Tvigi, zahtevala od žena dečačku figuru



Šakira, Dženifer Lopez i Bijonse, međutim, uvele su izraženu zadnjicu na široka vrata. Ženske obline su ponovo postale poželjne, a svedoci smo da je u dvadeset godina taj trend, kao i svaki, dostigao svoju hiper dimenziju, te nam neverovatne kubikaže pomenutog dela tela, uzmimo za primer Kim Kardašijan ili Jelenu Karleušu, deluju, u najmanju ruku, u disproporciji sa ostatkom figure.

Pročitajte i Dodela Gremi nagrade ostala u njenoj senci!

Uprkos tome što su postigle, ove zvezde su neretko, neke u tišini, a neke javno i dalje patile od sindroma navodnog viška kilograma.

Bijonse je još 2006. otvorila svoje srce i iznela na kakvim je mukama bila, a sve zbog neprihvatanja sopstvenog tela.

Pročitajte i Zajedno na crvenom tepihu - Bijonse napokon upoznala omiljenu princezu (foto/video)

Kevin Winter Arhiva: AFP profimedia

 

Ona je, naime, mnogo godina iscrpljivala svoje telo i psihu bespotrebnim dijetama i opterećivala se isključivo fizičkim izgledom i utiskom koji će ostaviti u javnosti.

- Nisam jela hleb, ugljene hidrate, šećere, mlečne proizvode, meso, ribu i nisam pila alkohol i gazirana pića. Tačnije: godinama sam bila gladna - priznala je Bijonse.

Pročitajte i Potpuna dominacija Bijonse - Objavljene nominacije za 63. dodelu Gremi nagrada! (foto/video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Osvestivši da je gubila vreme i snagu na nepotrebne stvari, jedna od najnagrađivanijih pevačica, danas sa ponosom pokazuje svoje telo, bez potrebe da se umanjuje, stanjuje i produžuje.

Pročitajte i Bijonse u suzama, njen otac Metju boluje od retkog oblika raka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Komentari. (1)

Loading