Bijonse otkrila mračnu stranu slave: Godinama sam bila gladna

Autor:

22.08.2021 20:30

Foto:

Foto:

Američka pevačka zvezda Bijonse ispričala je da se tokom tri decenije duge karijere suočavala s depresijom, nesanicom i izgladnjivanjem, zbog čega je danas odlučna da svoje vreme posveti samo porodici i ljudima koje voli



Da su i životi super bogatih superzvezda katkad opterećeni problemima, ne samo banalnim tipa koju će, od stotine ponuđenih, odevnu kombinaciju obući na nekom važnom dešavanju, govori svedočenje Bijonse (39). U opširnom intervjuu Harper’s Bazaaru, pored ostalog, dotakla se problema s nesanicom i depresijom.

Pročitajte i Dodela Gremi nagrade ostala u njenoj senci!

Photo by Al Bello/Getty Images via Guliver

 

- Više od pola života borim se sa nesanicom uzrokovanom čestim turnejama. Neću zaboraviti da spomenem koliko sam istrošila mišiće i zglobove zbog plesanja u štiklama, kao ni stres koji su pretrpele moja koža i kosa, od sprejova i farbi preko korišćenja jakih fenova i uvijača do nanošenja teške šminke za stalne nastupe na pozornici - otkrila je drugu, tamniju stranu slave američka pevačica.

BLOKADA DEVICE

Za vreme tri decenije dugog staža u šou-biznisu razvila je sposobnost da vrlo brzo prepozna karakter ljudi.

- Rezervisana sam osoba, osim za one koje volim i kojima verujem. Trudim se da budem okružena ljudima koji su dobri i od kojih mogu nešto da naučim. Oni koji me ne poznaju i koji me nikada nisu sreli ili razgovarali sa mnom mogli bi, ne bez razloga, zaključiti kako sam veoma zatvorena. U ovom poslu ne kontrolišete veći deo svog života, ako se ne izborite sami za to. Verujte mi, razlog zašto ljudi ne vide određene stvari kod mene jeste to što Devica (rođena 4. septembra) u meni ne želi da oni to vide, a ne zato što to ne postoji - objasnila je.

Pročitaje i Bijonse donirala šest miliona dolara

Getty images

 

Još u intervjuu za magazin Parade 2006. Bijonse je otkrila da je bila u teškoj depresiji posle raspada njenog benda Destiny’s Child. Rekla je da nije izlazila iz sobe i nije imala potrebu za hranom i društvom. U tim mesecima je mislila da je njen život izgubio smisao i da joj niko ne treba. Izbegavala je prijatelje koji su pokušavali da joj pomognu uverena kako žele da je vide slomljenu, onda kada se nalazi u problemu, a ne zato što zaista imaju potrebu za njenim društvom. U to vreme je i raskinula dugogodišnju vezu s dečkom. Takođe, ispričala je i da je mnogo godina iscrpljivala svoje telo i psihu bespotrebnim dijetama i da se opterećivala isključivo fizičkim izgledom i utiskom koji će ostaviti u javnosti.

- Nisam jela hleb, ugljene hidrate, šećere, mlečne proizvode, meso, ribu i nisam pila alkohol i gazirana pića. Tačnije: godinama sam bila gladna - priznala je Bijonse.        

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading