Konačno progovorio o drugom sinu: Petar Strugar otkrio na koga liči njegov naslednik

Autor:

07.07.2021 17:35

Foto:

Foto:

Sin Petra Strugara na svet je došao nedavno, a njegovo rođenje bilo je obavijeno velom misterije.



Popularni glumac Petar Strugar nedavno je postao otac po drugi put, a dolazak njegovog naslednika bio je obavijen velom misterije, s obzirom na činjenicu da se o porođaju vrlo malo znalo. Javnost je bila dobrano iznenađenja ovom informacijom, a Petar ni nakon brojnih spekulacija nije želeo da se oglašava za medije, ipak sada je popustio te je otkrio nepoznate detalje o svom drugom sinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar)

Naime, Petar je sa svojom verenicom Oljom sinu odlučio da da vrlo staro ime - Ivo. Glumac vrlo vešto izbegava da detalje iz privatnog života iznosi u javnost, međutim sada je napravio presedan, te je otkrio kako izgledaju dani sa bebom, da li pomaže svojoj verenici, te kako balansira posao sa novonastalom situacijom i svojim prvim sinom, sedmogodišnjim Zakarijem.

Na pitanje da li je zaboravio da menja pelene, glumac se našalio te poručio: - Nisam, to je kao vožnja bicikla. Kada naučiš da ga voziš jednom prisetiš se odmah - objasnio je on uz osmeh.

Petar Strugar otkrio je i na koga liči Ivo, te poručio da je za bilo kakve prognoze još uvek rano.

- On je beba. Mali je još. Kada napuni 18 godina onda me pitajte, tada će da se formira. - objasnio je glumac.

Pročitajte i Misteriozna žena se porodila u tajnosti: Petar Strugar otac po drugi put?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar)

Poznato je da je Petar veliki ljubitelj konja, te aktivno učestvuje na trkama, a ovog puta otkrio je i da li svog starijeg sina Zakarija uči kako da jaše, te da li njegova bivša supruga Ivana takođe učestvuje u tome.

- Više ja. Ali sam i završio školu, sada sam licenciran trener, tako da Ivana nema tu šta da traži - našalio se glumac, za Blic.

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading